Goedele Liekens en Nicolette Kluijver helpen stellen uit sleur in 'Sex Academy'

vrijdag 28 februari 2014

Binnenkort komt RTL 5 met een nieuw programma: 'Sex Academy'. In dit programma gaan koppels weer terug in de schoolbanken en krijgen ze les over de liefde en seks.

Tijdens de zeven afleveringen neemt Nicolette Kluijver de presentatie op zich en geeft seksuologe Goedele Liekens de stellen verschillende tips. In zeven weken worden de zes stellen klaargestoomd voor een leven lang goede seks met voldoende handvatten om hun liefdesrelatie een boost te geven.


De koppels die deelnemen aan 'Sex Academy' zijn dol op elkaar én dol op seks! Maar hun seksleven kan wel een opknapbeurt gebruiken. De bekende onderwerpen als sleur, variatie en fantasieën komen aan bod. Maar ook vragen als: hoe krijg je de spanning tussen jou en je partner weer terug en hoe laat je aan elkaar weten wat je belangrijk vindt tijdens de seks, worden beantwoord. Het programma bestaat uit verschillende onderdelen. Zo zijn er lessen waarin diverse onderwerpen worden voor- en nabesproken en is er het praktijkgedeelte waarin de stellen met de verkregen opdrachten en de bijbehorende tips thuis aan de slag gaan. De opdrachten zijn onder andere verplicht seks hebben op een spannende, niet alledaagse plek, tantraseks, het rekken van een orgasme, seksuele fantasieën voor hem en haar, de ultieme verleiding en het perfecte vluggertje. Kortom alles om het liefdesleven een boost te geven…

Koppels die zich willen aanmelden kunnen dit doen via de website rtl.nl/sexacademy.

‘Sex Academy’ wordt geproduceerd door Eyeworks.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht NL

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Net5 logo

5 augustus 2010. De goud- en kopermijn in het Chileense Copiapó stort in en 33 mijnwerkers komen vast te zitten op zo'n 700 meter onder de aardbodem. Het is het begin van een ware overlevingsstrijd, terwijl er boven met man en macht wordt gewerkt om de mijnwerkers zo snel mogelijk te bevrijden. Buiten de mijn bouwt de zus van een van de mijnwerkers een 'kamp van de hoop', voor de families van 'de 33'.

'The 33', om 22.20 uur op Net5.

Dossiers