Greg Kinnear en Diane Lane in 'House of Cards', seizoen 6

woensdag 29 augustus 2018

Ondanks dat haar macht nog steeds groeit, is het gevecht om aan de top te blijven helemaal nog niet afgelopen voor Claire.

Academy Award genomineerden Diane Lane en Greg Kinnear nemen de rollen van Annette en Bill Shepherd op zich in het nieuwe en laatste, zesde, seizoen van de Netflix hit 'House Of Cards'.


Die nieuwe personages zijn een zus en broer die Shepherd Unlimited geërfd hebben, een toonaangevend industrieel conglomeraat dat een hele sterke invloed heeft  achter de schermen van het Amerikaanse politieke landschap. De twee delen een visie over de toekomst van Amerika, alsook een ingewikkeld verleden met de Underwoods.

Rijzende ster Cody Fern ('The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story', 'American Horror Story: Apocalypse') speelt Duncan Shepherd, Annette’s ambitieuze en toegewijde zoon, een jongeman die de volgende machtige generatie in Washington DC vertegenwoordigd.

Alle afleveringen van 'House of Cards', seizoen 6, zijn vanaf 2 november beschikbaar.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Verraders' (RTL 4)

Met de finale in zicht, groeit het onderlinge wantrouwen. Zelfs de Verraders bekijken elkaar met argusogen. Een van de Getrouwen probeert de groep voorzichtig mee te krijgen, maar belandt zelf in een zee van verdenkingen. In een kasteel waar paranoia hoogtij viert, is strategie de sleutel.

'De Verraders', om 20.00 uur op RTL 4.

Dossiers