Groen licht voor opname jubileumuitzending 'Miljoenenjacht'

woensdag 30 september 2020

De extra feestelijke aflevering van 'Miljoenenjacht' mag dan toch opgenomen worden. Volgende zondag viert Linda De Mol met een extra grote prijspot de 20ste verjaardag van haar kijkcijferkanon. Maar nieuwe coronamaatregelen zorgde bijna voor uitstel.

De extra coronamaatregelen maakte het bijna onmogelijk om de show zoals gepland in te blikken. Op het nippertje heeft producent EndemolShine toch een oplossing gevonden. Enkel de kandidaten zullen in de studio een plaats krijgen. Hun genodigden verhuizen naar een aparte zaal. Ook wordt er minder personeel op de studiovloer ingezet. Dat maakt dat de opname kan doorgaan.

Ook de afgelopen 5 afleveringen zat er al minder publiek in de studio. Vorige seizoenen zaten er gemiddeld 1000 gasten in het publiek. Door corona werd dit aantal sterk teruggeschroefd.

Goed nieuws dus voor de SBS-kijkers. Zij kunnen zondag rekenen op een nieuwe aflevering van 'Miljoenenjacht'. Afspraak om 20.00 uur op SBS6.


Bron: De Telegraaf


Lees ook:
Linda de Mol viert 20-jarig jubileum 'Postcode Loterij Miljoenenjacht' op SBS6

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Verraders' (RTL 4)

Met de finale in zicht, groeit het onderlinge wantrouwen. Zelfs de Verraders bekijken elkaar met argusogen. Een van de Getrouwen probeert de groep voorzichtig mee te krijgen, maar belandt zelf in een zee van verdenkingen. In een kasteel waar paranoia hoogtij viert, is strategie de sleutel.

'De Verraders', om 20.00 uur op RTL 4.

Dossiers