'Groeten uit de Rimboe' zoekt nieuwe gezinnen

maandag 9 augustus 2010

Het succesvolle SBS 6-programma 'Groeten uit de Rimboe' is op zoek naar families die de uitdaging aan willen gaan om een paar weken samen te leven met een primitieve stam ergens op de wereld.

Zijn jullie een gezin met minimaal twee kinderen van 12 jaar of ouder? Dan kan je je nu opgeven voor een onvergetelijk avontuur!


Stuur een MAIL met FOTO van het hele gezin naar groeten@eyeworks.tv en wie weet gaan jullie op reis naar een uithoek van de wereld voor de meest indrukwekkende weken van jullie leven

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht NL

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Verward' (BNNVARA)

Jessica spreekt de 22-jarige Isabella. Haar moeder lijdt aan schizofrenie en gedraagt zich steeds wantrouwiger. De woede richt zich vooral op de vader van Isabella. Op een dag, als Isabella niet thuis is, slaat moeder haar echtgenoot dood. Op de crisisdienst geeft psychiater Niels Mulder een inkijk in de keuzes die hij en zijn collega's maken. Hoe lastig dit is, blijkt wanneer de politie melding doet van een ernstig verwarde en vervuilde man die de buurt mogelijk in gevaar brengt. De 30-jarige Demi is gediagnosticeerd met schizofrenie en hoort dagelijks meerdere dwingende stemmen in haar hoofd.

'Verward', om 20.25 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers