Harrie Snijders klaar voor 'Boxing Influencers Live' op Spike

maandag 7 oktober 2019

Harrie Snijders mag op zaterdag 26 oktober aan al zijn fans & faux laten zien wat hij in huis heeft tijdens 'Boxing Influencers LIVE'. Spike maakte bekend dat het influencerevent niet alleen bij te wonen is in het Topsportcentrum Almere, het is ook live te zien is op tv.

Na het succes van de eerste editie van 'Boxing Influencers' keert het spraakmakende evenement terug voor een tweede editie. In de line-up van deze tweede editie staan onder andere de influencers Harrie Snijders, Dave Roelvink, Laura Ponticorvo en René Watzema.


Tijdens 'Boxing Influencers' kunnen fans van dichtbij zien hoe hun favoriet het er na maanden van voorbereiden vanaf brengt. Het belooft een spectaculaire avond te worden gevuld met spanning en entertainment. Voor degene die niet in de gelegenheid zijn het event van dichtbij mee te maken, zendt Spike het vanaf 21.00 uur live uit. Ouassima Tajmout presenteert deze spectaculaire liveshow en Fernando Halman staat in de ring als ring announcer. Spike zendt in de weken voorafgaande aan 'Boxing Influencers' de serie 'Harrie: van het Kamp naar de Ring' uit waarin we een inkijkje krijgen in het leven van Harrie Snijders in voorbereiding op deze avond.

Dit is de line-up van 'Boxing Influencers':

Harrie Snijders vs Danicio Codfried
Harrie Snijders, wordt op de voet gevolgd in zijn voorbereidingen op 'Boxing Influencers' in de Spike realityserie 'Harrie: Van het Kamp naar de Ring'. Harrie staat tegenover 'Temptation Island'-ster Danicio. De mannen zijn geen onbekende van de boksring. De 22-jarige Danicio uit Amsterdam is net als Harrie geen onbekende in de ring. Beiden hebben al meerdere kickbokspartijen achter de rug en voor 'Boxing Influencers' gaan zij voor het eerst de uitdaging van een bokspartij aan.

Dave Roelvink vs René Watzema
DJ en model Dave Roelvink liet tijdens de staredown een aantal weken terug zien dat hij er meer dan klaar voor is om de ring in te stappen. Hij gaat de strijd aan met René Watzema, gezicht en spreekbuis van jongerenmerk RUMAG.

Laura Ponticorvo vs Lena
Mediapersoonlijkheid en YouTuber Laura Ponticorvo zal het opnemen tegen 'MTV’s Ex on the Beach: Double Dutch' realityster Lena.

Jaimy Dorenbosch vs Sidney Bout
Sidney Bout en Jaimy Dorenbosch staan tegenover elkaar en verkregen bekendheid door hun deelname aan het TV-programma 'Temptation Island'.

Luca Gilliot vs Jay Zwarts
De jongste vechters van deze 'Boxing Influencers'-editie. Zanger en Instagram koning Luca Gilliot neemt het op tegen rapper Jay Zwarts.

Ezkimo vs Brooklyn (Merijn Murk)
Ezkimo die bekend staat om zijn hilarische Instagram-video’s stapt voor de tweede keer de 'Boxing Influencers' ring in. Deze keer staat hij tegenover DJ Brooklyn bekend van 'Temptation Island' in de ring.

'Boxing Influencers', belooft een avondvullende show te worden, met naast intense gevechten verschillende muzikale optredens van artiesten. Tickets zijn verkrijgbaar via www.boxinginfluencers.nl en www.ticketmaster.nl.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht NL

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Net5 logo

Miranda Priestly is de gevreesde en meedogenloze hoofdredactrice van het magazine Runway. Haar stemmingswisselingen maken of kraken carriŤres. Ze wil van het blad dť modebijbel maken en niets of niemand zal haar tegenhouden. Ze verslijt dan ook de ene assistente na de andere. Andy Sachs, een onzeker plattelandsmeisje, probeert zich in deze meedogenloze modewereld staande te houden terwijl de veeleisende Miranda het ene bevel na het andere op haar afvuurt.

'The Devil Wears Prada', film uit 2006 met oa. Meryl Streep, om 22.45 uur op Net5.

Dossiers