Ilse de Lange, Tim Knol, Waylon, Miss Montreal in 'De Beste Singer-Songwriter van Nederland'

maandag 11 juni 2012

Bekende Nederlandse singer-songwriters, onder wie Ilse de Lange, Tim Knol, Waylon en Miss Montreal, gaan aanstormend talent bijstaan in 'De Beste Singer-Songwriter van Nederland'. In dit nieuwe VARA/BNN tv-programma, dat vanaf 25 juni tien weken lang op maandagavond te zien is op Nederland 3, gaat Giel Beelen op zoek naar het beste, nieuwe singer-songwriter talent van ons land.

Giel wordt daarbij geholpen door de bekende 3FM-dj’s Eric Corton, Gerard Ekdom, Claudia de Breij, Paul Rabbering en Timur Perlin.


Zingen, muziek schrijven, jezelf begeleiden én je publiek weten te raken: de beste singer-songwriter moet dat natuurlijk allemaal kunnen. Na een veelzijdige zoektocht gedurende tien afleveringen hoopt Giel Beelen de Beste Singer-Songwriter van Nederland aan te kunnen wijzen.

De winnaar verdient niet alleen de titel, maar krijgt ook gegarandeerde 'air- en stagetime', de ultieme prijs voor elke beginnende artiest. Giel Beelen: 'Het programma geeft nieuwe talenten de kans zichzelf te zijn en te groeien met hulp van de bekendste Nederlandse singer-songwriters. Het gaat echt over muziek maken.'

'De Beste Singer-Songwriter van Nederland', vanaf 25 juni tien weken lang op maandagavond om 20.30 uur op Nederland 3.


Lees ook:
Giel Beelen zoekt De Beste Singer/Songwriter van Nederland

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers