Ilse Warringa en Tim Douwsma toegevoegd aan de cast van 'The Christmas Show'

donderdag 12 september 2019

RTL en Medialane maken vandaag bekend dat actrice Ilse Warringa, zanger Tim Douwsma, presentator Buddy Vedder, actrice Esmée van Kampen en acteur Ger Otte zijn toegevoegd aan de cast van 'The Christmas Show'.

De grootse kerstshow heeft dit jaar het thema 'Doornroosje en de Kerstprins' en is op 21 en 22 december te zien in de Amsterdamse Ziggo Dome. Onlangs werd al bekend dat ook acteur en presentator Carlo Boszhard, musicalactrice Celinde Schoenmaker en zangeres Famke Louise te zien zullen zijn in het familiespektakel. De kaartverkoop is reeds begonnen.


Ilse Warringa: 'Toen Carlo Boszhard me vroeg voor de rol van de boze Fee Fataal in 'The Christmas Show', hoefde ik niet lang na te denken. Dat wordt natuurlijk feest! Erg leuk om eens zo’n komische rol te spelen in een enorm ‘theater’ als Ziggo Dome!'

Tim Douwsma vult aan: 'Te gek dat ik eindelijk mag delen dat ik een rol ga spelen in 'The Christmas Show'. Ik kan niet wachten om de rol van de prins met veel humor en zelfspot neer te zetten. Ziggo Dome wordt op 21 en 22 december de allerleukste kerstplek van Nederland!'

Voor de jubileumeditie van 'The Christmas Show' staat één van ‘s werelds meest geliefde sprookjes centraal. Dit jaar zal met indrukwekkende decors, muziek en kostuums het verhaal van 'Doornroosje en de Kerstprins' worden verteld. Het klassieke verhaal van de schone slaapster is speciaal voor 'The Christmas Show' omgetoverd tot een kerstsprookje. Zal het Doornroosje lukken om na 100 jaar slaap met Kerst haar droomprins te vinden?

Cast
Celinde Schoenmaker (bekend van de filmhit 'Rocketman') zal de hoofdrol van Doornroosje op zich nemen. Ilse Warringa, Esmée van Kampen en Famke Louise vertolken de rollen van de drie feeën: Fee Fataal, Fee Formidabel en Fee Fresh. Tim Douwsma zal de rol van Prins Timothy vertolken en Buddy Vedder gaat de Kerstman assisteren in de rol van hulpje Jingle. Het verhaal zal op een spannende en grappige manier worden verteld door 'verteller' Carlo Boszhard. Acteur Ger Otte is te zien in een dubbelrol van koning én Kerstman.

Over 'The Christmas Show'
De afgelopen vier jaar streek de visuele spektakelshow vol dans en speciaal voor deze show gearrangeerde muziek ook neer in Ziggo Dome. Alle shows, waaraan veel bekende namen meewerkten, waren uitverkocht. Jaarlijks ontvangt 'The Christmas Show' 50.000 bezoekers. Voor veel gezinnen is de show inmiddels dan ook een kersttraditie geworden. 'The Christmas Show' is een samenwerking van RTL en Medialane en het concept en script worden dit jaar wederom ontwikkeld door Carlo Boszhard en Maurice Wijnen.

De kaartverkoop is inmiddels gestart en tickets zijn verkrijgbaar via www.thechristmasshow.nl

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht NL

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Verward' (BNNVARA)

Jessica spreekt de 22-jarige Isabella. Haar moeder lijdt aan schizofrenie en gedraagt zich steeds wantrouwiger. De woede richt zich vooral op de vader van Isabella. Op een dag, als Isabella niet thuis is, slaat moeder haar echtgenoot dood. Op de crisisdienst geeft psychiater Niels Mulder een inkijk in de keuzes die hij en zijn collega's maken. Hoe lastig dit is, blijkt wanneer de politie melding doet van een ernstig verwarde en vervuilde man die de buurt mogelijk in gevaar brengt. De 30-jarige Demi is gediagnosticeerd met schizofrenie en hoort dagelijks meerdere dwingende stemmen in haar hoofd.

'Verward', om 20.25 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers