Ilse Warringa en Tim Douwsma toegevoegd aan de cast van 'The Christmas Show'

donderdag 12 september 2019

RTL en Medialane maken vandaag bekend dat actrice Ilse Warringa, zanger Tim Douwsma, presentator Buddy Vedder, actrice Esmée van Kampen en acteur Ger Otte zijn toegevoegd aan de cast van 'The Christmas Show'.

De grootse kerstshow heeft dit jaar het thema 'Doornroosje en de Kerstprins' en is op 21 en 22 december te zien in de Amsterdamse Ziggo Dome. Onlangs werd al bekend dat ook acteur en presentator Carlo Boszhard, musicalactrice Celinde Schoenmaker en zangeres Famke Louise te zien zullen zijn in het familiespektakel. De kaartverkoop is reeds begonnen.


Ilse Warringa: 'Toen Carlo Boszhard me vroeg voor de rol van de boze Fee Fataal in 'The Christmas Show', hoefde ik niet lang na te denken. Dat wordt natuurlijk feest! Erg leuk om eens zo’n komische rol te spelen in een enorm ‘theater’ als Ziggo Dome!'

Tim Douwsma vult aan: 'Te gek dat ik eindelijk mag delen dat ik een rol ga spelen in 'The Christmas Show'. Ik kan niet wachten om de rol van de prins met veel humor en zelfspot neer te zetten. Ziggo Dome wordt op 21 en 22 december de allerleukste kerstplek van Nederland!'

Voor de jubileumeditie van 'The Christmas Show' staat één van ‘s werelds meest geliefde sprookjes centraal. Dit jaar zal met indrukwekkende decors, muziek en kostuums het verhaal van 'Doornroosje en de Kerstprins' worden verteld. Het klassieke verhaal van de schone slaapster is speciaal voor 'The Christmas Show' omgetoverd tot een kerstsprookje. Zal het Doornroosje lukken om na 100 jaar slaap met Kerst haar droomprins te vinden?

Cast
Celinde Schoenmaker (bekend van de filmhit 'Rocketman') zal de hoofdrol van Doornroosje op zich nemen. Ilse Warringa, Esmée van Kampen en Famke Louise vertolken de rollen van de drie feeën: Fee Fataal, Fee Formidabel en Fee Fresh. Tim Douwsma zal de rol van Prins Timothy vertolken en Buddy Vedder gaat de Kerstman assisteren in de rol van hulpje Jingle. Het verhaal zal op een spannende en grappige manier worden verteld door 'verteller' Carlo Boszhard. Acteur Ger Otte is te zien in een dubbelrol van koning én Kerstman.

Over 'The Christmas Show'
De afgelopen vier jaar streek de visuele spektakelshow vol dans en speciaal voor deze show gearrangeerde muziek ook neer in Ziggo Dome. Alle shows, waaraan veel bekende namen meewerkten, waren uitverkocht. Jaarlijks ontvangt 'The Christmas Show' 50.000 bezoekers. Voor veel gezinnen is de show inmiddels dan ook een kersttraditie geworden. 'The Christmas Show' is een samenwerking van RTL en Medialane en het concept en script worden dit jaar wederom ontwikkeld door Carlo Boszhard en Maurice Wijnen.

De kaartverkoop is inmiddels gestart en tickets zijn verkrijgbaar via www.thechristmasshow.nl

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht NL

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Bed & Breakfast' (foto: © Omroep MAX 2020)

In Noord-Brabant zijn we te gast bij Joys en Marco. Zij hebben een voorliefde voor het kroeg- én rock-'n-rollleven. Dit zie je dan ook duidelijk terug in hun B&B-kamers. Daarna is het de beurt aan Karin en Ralf om de gasten te ontvangen. Ook zij wonen in Noord-Brabant, maar dan wat meer landelijk. Yvonne en Hein mogen als laatste de deelnemers verwelkomen in hun bed & breakfast in Gelderland.

'Bed & Breakfast', om 20.35 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers