Inschrijvingen voor 'So You Think You Can Dance' gestart

maandag 15 maart 2010

Van salsa en freestyle tot klassiek ballet en streetdance. Iedereen vanaf 18 jaar die raad weet met bekende of een nog onbekende dansstijl, kan zich vanaf nu inschrijven voor het succesvolle RTL 5-programma 'So You Think You Can Dance'. Na het trotseren van de eerste audities in mei, staan de maanden juli en augustus geheel in het teken van de beruchte bootcamps waarna de liveshows langzaamaan steeds meer binnen handbereik komen.

Wie publiek en jury kan overtuigen dat hij of zij in het bezit is van de beste en snelste moves van de Lage Landen is de absolute winnaar en krijgt behalve een mooie geldprijs, ook een dansopleiding naar keuze in het buitenland. Vanaf dit najaar is een nieuwe reeks van 'So You Think You Can Dance' te zien bij RTL 5.


DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht NL

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo SBS9 logo SBS 9 logo

Jack Malik is een worstelende muzikant die geen erkenning krijgt, hoeveel moeite zijn manager en vriendin Ellie daar ook voor doet. Na een ongeluk tijdens een mysterieuze wereldwijde stroomstoring wordt Jack wakker en ontdekt hij dat niemand zich de Beatles nog kan herinneren. Jack ziet zijn kans schoon: met het complete oeuvre van de Beatles te zijner beschikking kan hij de wereld veroveren.

'Yesterday', film uit 2019 met oa. Ed Sheeran, om 20.30 uur op SBS 9.

Dossiers