Jan Versteegh presenteert komische spelshow met Gordon en Jandino

woensdag 30 januari 2019

In het voorjaar van 2019 nemen Gordon en Jandino het tegen elkaar op in 'De Gordon tegen Dino Show'. De twee teamcaptains, elke week geflankeerd door twee nieuwe, bekende gasten, gaan er alles aan doen om te scoren – en dan vooral de lach van het publiek!

Presentator Jan Versteegh heeft de uitdagende taak om deze chaos op de een of andere manier in goede banen te leiden…


De bonte show zit barstensvol met allesbehalve alledaagse spellen, waar de BN’ers hun improvisatie-skills hard voor nodig hebben. Ook zijn er fysieke uitdagingen en dus gegarandeerd pijnlijke, of in ieder geval ongemakkelijke momenten. Er wordt uitgebeeld, getekend, gesprongen, geroepen, gegooid, geluisterd, geraden, gegokt – en vooral heel veel gelachen. Er is spanning, onrust... en vooral géén gêne.

Elke aflevering eindigt met een finalespel, waarvoor iedereen met de billen bloot moet. Letterlijk, zelfs: alle BN'ers hijsen zich voor dit laatste spel in een heel charmant naaktpak – met daaroverheen een set kleding. Bij een fout antwoord, verliest iemand een kledingstuk. Het team dat als eerste naakt is, verliest.

'De Gordon tegen Dino Show' is een chaotische, vrolijke strijd. Gordon en Jandino hebben de lach aan hun kont hangen, en dat levert geheid komische taferelen op.

Wil jij graag tijdens de opnames in het publiek zitten? Dat kan! Meld je dan snel aan via www.sbs6.nl/degordontegendinoshow.

'De Gordon tegen Dino Show' wordt geproduceerd door Talpa Producties.

'De Gordon tegen Dino Show', vanaf het voorjaar van 2019 wekelijks bij SBS6.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Verraders' (RTL 4)

Met de finale in zicht, groeit het onderlinge wantrouwen. Zelfs de Verraders bekijken elkaar met argusogen. Een van de Getrouwen probeert de groep voorzichtig mee te krijgen, maar belandt zelf in een zee van verdenkingen. In een kasteel waar paranoia hoogtij viert, is strategie de sleutel.

'De Verraders', om 20.00 uur op RTL 4.

Dossiers