Jan Versteegh presenteert 'Lingo'

woensdag 3 juli 2019

Presentator en spelletjesfanaat Jan Versteegh wordt het nieuwe gezicht van 'Lingo'. Het populaire woordspelletje maakt dit najaar haar comeback bij SBS6.

René Oosterman, Zendermanager SBS6: 'Rummikub, Scrabble, Poker, etc. Uit de verschillende screentests die we hebben gedaan bleek al snel dat Jan dol is op spelletjes en het als een eer ziet om deze klassieker te mogen presenteren. Zijn enthousiasme werkt aanstekelijk en de keuze was dus snel gemaakt.'


De kersverse 'Lingo'-presentator heeft veel zin in zijn nieuwe uitdaging. Jan Versteegh: 'Tijdens de screentests merkte ik dat ik vanzelf mee stond te spelen. Ik kijk als spelletjesfanaat dus enorm uit naar de opnames van 'Lingo'.'

De eerste aflevering van 'Lingo' werd uitgezonden in 1989, waarna het spelletje – waarin kandidaten woorden moeten raden – enorm geliefd werd. Desondanks verdween het succesvolle programma, onder veel protest, na 25 jaar van de televisie. Dit jaar brengt SBS6 het spel terug en kan iedere liefhebber van 'Lingo' weer meedoen.

Eerder werd het programma gepresenteerd door Robert ten Brink, François Boulangé, Nance en Lucille Werner.

Ben jij een spellingswonder en wil je meedoen aan Lingo? Ga dan snel naar www.sbs6.nl/lingo.

'Lingo', vanaf 26 augustus bij SBS6.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht NL

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Bed & Breakfast' (foto: © Omroep MAX 2020)

In Noord-Brabant zijn we te gast bij Joys en Marco. Zij hebben een voorliefde voor het kroeg- én rock-'n-rollleven. Dit zie je dan ook duidelijk terug in hun B&B-kamers. Daarna is het de beurt aan Karin en Ralf om de gasten te ontvangen. Ook zij wonen in Noord-Brabant, maar dan wat meer landelijk. Yvonne en Hein mogen als laatste de deelnemers verwelkomen in hun bed & breakfast in Gelderland.

'Bed & Breakfast', om 20.35 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers