'Janzen & van Dijk' zoeken publieksjury

zaterdag 4 februari 2017

In het nieuwe RTL 4 zaterdagavond programma 'Janzen & van Dijk, voor al uw bruiloften en partijen' luiden Chantal Janzen en Wendy van Dijk de huwelijksklokken. Twee gezinnen nemen het in de studio tegen elkaar op met als doel het winnen van een mooi geldbedrag voor hun droombruiloft.

De families voeren diverse opdrachten uit, waarbij slechts 1 van de 2 kan winnen en daarmee een voordeel heeft in het grote finale duel. Een aantal opdrachten wordt beoordeeld door een publieksjury.

Ben jij minimaal 18 jaar oud, een echte romanticus en lijkt het je leuk de opnames bij te wonen als publieksjurylid? Meld je dan nu aan!


 


Lees ook:
'Janzen & Van Dijk, voor al uw bruiloften en partijen' in 2017 bij RTL 4

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht NL

volledig dossier
RTL4

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Net5 logo

5 augustus 2010. De goud- en kopermijn in het Chileense Copiapó stort in en 33 mijnwerkers komen vast te zitten op zo'n 700 meter onder de aardbodem. Het is het begin van een ware overlevingsstrijd, terwijl er boven met man en macht wordt gewerkt om de mijnwerkers zo snel mogelijk te bevrijden. Buiten de mijn bouwt de zus van een van de mijnwerkers een 'kamp van de hoop', voor de families van 'de 33'.

'The 33', om 22.20 uur op Net5.

Dossiers