JayJay Boske zoekt vriendengroepen voor nieuwe extreme tv-show 'The Spike Room'

woensdag 25 april 2018

Voor de nieuwe extreme gameshow 'The Spike Room' is presentator JayJay Boske op zoek naar vriendengroepen die wel van een uitdaging houden. Wie biedt zich aan?

Vier vrienden, vier opdrachten, één doel: tickets winnen voor een onvergetelijke once-in-a-lifetime ervaring. IJszwemmen in Rusland, samen naar Burning Man, zandboarden in de Sahara: het kan allemaal. In ruil daarvoor moeten jij en je vrienden alleen even een paar opdrachten uitvoeren. Ben je net als JayJay niet bang om een geblendeerde mix van orgaanvlees en nog half levende maden naar binnen te werken om jouw doel te bereiken? Durf jij de oksels van een oude vrouw te likken, een hap mensenvlees te nemen, wasabi te snuiven, jezelf kaal te laten scheren met JayJay's tondeuse, je te laten bijten door een hond of een fanfare over je heen te laten walsen? Meld je dan nu met je vrienden aan via www.spiketv.nl/aanmelden.




Angst, spanning, confrontatie, pijn, maar ook humor; dit wordt de ultieme test van jullie vriendschap. Wie de uitdaging niet aandurft, krijgt geen ticket en gaat dus niet mee. Hoe ver gaan jullie voor elkaar?

Presentator JayJay Boske: 'Dit is misschien wel het meest hilarische, maar ook het meest heftige spelprogramma van de Nederlandse tv. De opdrachten zijn next level en ik heb er zelf ook een aantal bedacht. Het is de ultieme test voor elke vriendengroep om erachter te komen of jij en je vrienden echt alles voor elkaar over hebben. En als dat zo is? Dan winnen jullie de meest onvoorstelbare toffe prijzen. Het programma is niet besteed aan watjes. De mensen thuis kunnen vast klaar gaan zitten, want dit wordt smullen.'

'The Spike Room' wordt geproduceerd door LifeHunters en is vanaf 16 juli iedere maandag om 21.30 uur te zien op Viacom-zender Spike.

Persbericht Spike
http://www.spiketv.nl

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht NL

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Kasteel Vosbergen bestaat 400 jaar en dat wordt de hele zomer gevierd. Vandaag staat de heropening van de oprijlaan op het programma. Jeanne vraagt zich af of haar 93-jarige moeder wel in de koets kan klimmen. Ook op landgoed Maarsbergen gaat het niet van een leien dakje en moet de 22-jarige Willem een moeilijke beslissing nemen. Over daken gesproken: de hoge dakrand van landgoed Wickenburgh krijgt een nieuw likje verf van Otto. Op het keurige, normaal zo rustieke landgoed Oolde staat een hippiefestival op het punt te beginnen.

'Liefde voor het Landgoed', om 21.30 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers