JayJay Boske zoekt vriendengroepen voor nieuwe extreme tv-show 'The Spike Room'

woensdag 25 april 2018

Voor de nieuwe extreme gameshow 'The Spike Room' is presentator JayJay Boske op zoek naar vriendengroepen die wel van een uitdaging houden. Wie biedt zich aan?

Vier vrienden, vier opdrachten, één doel: tickets winnen voor een onvergetelijke once-in-a-lifetime ervaring. IJszwemmen in Rusland, samen naar Burning Man, zandboarden in de Sahara: het kan allemaal. In ruil daarvoor moeten jij en je vrienden alleen even een paar opdrachten uitvoeren. Ben je net als JayJay niet bang om een geblendeerde mix van orgaanvlees en nog half levende maden naar binnen te werken om jouw doel te bereiken? Durf jij de oksels van een oude vrouw te likken, een hap mensenvlees te nemen, wasabi te snuiven, jezelf kaal te laten scheren met JayJay's tondeuse, je te laten bijten door een hond of een fanfare over je heen te laten walsen? Meld je dan nu met je vrienden aan via www.spiketv.nl/aanmelden.
Angst, spanning, confrontatie, pijn, maar ook humor; dit wordt de ultieme test van jullie vriendschap. Wie de uitdaging niet aandurft, krijgt geen ticket en gaat dus niet mee. Hoe ver gaan jullie voor elkaar?

Presentator JayJay Boske: 'Dit is misschien wel het meest hilarische, maar ook het meest heftige spelprogramma van de Nederlandse tv. De opdrachten zijn next level en ik heb er zelf ook een aantal bedacht. Het is de ultieme test voor elke vriendengroep om erachter te komen of jij en je vrienden echt alles voor elkaar over hebben. En als dat zo is? Dan winnen jullie de meest onvoorstelbare toffe prijzen. Het programma is niet besteed aan watjes. De mensen thuis kunnen vast klaar gaan zitten, want dit wordt smullen.'

'The Spike Room' wordt geproduceerd door LifeHunters en is vanaf 16 juli iedere maandag om 21.30 uur te zien op Viacom-zender Spike.

Persbericht Spike
http://www.spiketv.nl

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht NL

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

V3 Veronica logo logo Veronica V3

Oorlogsveteraan John Rambo wordt vervroegd vrijgelaten uit de gevangenis om een speciale opdracht uit te voeren voor het Amerikaanse leger. Hij wordt op verkenningsmissie naar Vietnam gestuurd, om bewijzen te verzamelen dat er nog steeds Amerikaanse soldaten gevangen worden gehouden. Rambo dringt een geheim kamp binnen en slaagt erin één van de krijgsgevangenen te bevrijden. Maar van zodra hij zijn oversten op de hoogte brengt van zijn ontdekking, besluiten die de missie af te blazen en Rambo in de Vietnamese jungle achter te laten. Rambo gaat op de vlucht voor de bewakers van het gevangenkamp, maar denkt er niet aan om zich over te geven. Hij zint op wraak.

'Rambo: First Blood Part II', film uit 1985 met oa. Sylvester Stallone, om 21.50 uur op Veronica.

Dossiers