John Williams presenteert nieuw bakprogramma 'Ja, Ik Wil Een Taart'

woensdag 22 juni 2016

En bruidspaar en drie bruidstaarten staan centraal in het nieuwe RTL 4-programma 'Ja, Ik Wil... Een Taart'. Vanaf dit najaar presenteert John Williams deze gloednieuwe reality-bakshow.

Iedere aflevering volgt hij één bruidspaar en drie bakteams onderweg naar de grote dag.


In 'Ja, Ik Wil... Een Taart' gaan drie ambitieuze bakduo’s de strijd aan om de perfecte bruidstaart te bakken. Terwijl in een serene omgeving de geloftes worden uitgewisseld en traantjes weggepinkt, werken de bakteams zich al uren een slag in de rondte om de taart op tijd af te hebben. Maar dan moet hij ook nog naar de bruidslocatie worden vervoerd… Het lot van de gepassioneerde bakkers ligt uiteindelijk in de handen van het bruidspaar. Zij bepalen welke creatie het beste bij ze past en welk duo wint. De kijker krijgt in 'Ja, Ik Wil... Een Taart' niet alleen een intiem inkijkje in de bruiloft, maar wordt ook meegevoerd in de emoties en de lastige beslissingen bij het creëren van de mooist gedecoreerde bruidstaarten.

John Williams kijkt erg uit naar het nieuwe programma: 'We mogen de hele dag te gast zijn op een prachtige bruiloft. Met de bakduo’s nemen we de opdracht op ons om het allerbelangrijkste van de dag, na de ring en jurk, te verzorgen. Dan is het best spannend of de bruidstaarten in de smaak vallen bij het bruidspaar.' Williams presenteert voor RTL 4 al jaren programma's als 'Help, Mijn Man Is Klusser' en 'Een Dubbeltje Op Z’n Kant'. Sinds vorig jaar is hij ook bij RTL 5 te zien als presentator van 'De Slechtste Chauffeur Van Nederland'.

Bruidsparen gezocht
RTL en Blue Circle zijn nog op zoek naar geschikte bruidsparen die in juli of augustus in het huwelijksbootje stappen. Aanmelden hiervoor kan via http://www.rtl.nl/jaikwileentaart.

'Ja Ik Wil... Een Taart', vanaf dit najaar bij RTL 4.

DOSSIER: Najaar 2016: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers