'Join the Beat!' zoekt publiek voor laatste aflevering

woensdag 11 december 2013

Maandag 16 december is de laatste aflevering van het AVRO-programma van Gerard Ekdom, 'Join the Beat', te zien om 21.25 uur op Nederland 3.

In deze aflevering leggen producers Sven Figee en Tjeerd Oosterhuis samen hun laatste basisbeat neer.  Heel Nederland is gevraagd muziek in te sturen om er in de studio een heel nummer van te maken.


Tijdens deze aflevering ontvangt Gerard twee muzikale gasten. De gasten van de laatste aflevering zijn: Charly Luske en Ellen ten Damme. Zij gaan er voor zorgen dat de laatste aflevering een knallende show wordt!

Wil jij de laatste opname bijwonen op 15 december?! Dat kan! Aanmelden kan via doe je op http://go.3fm.nl/jointhebeat/bijwonen.

Voor meer informatie en backstagefilmpjes kun je naar http://www.facebook.com/avrojointhebeat en http://jointhebeat.avro.nl gaan. Wil je de afleveringen terugkijken? Ga dan naar http://www.uitzendinggemist.nl/afleveringen/1379752.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht NL

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

VPRO Logo V3

Begin 2022 neemt Frankrijk het voorzitterschap van de EU over van Slovenië. President Macron wil de economische problemen in Europa aanpakken, maar de spanningen tussen Rusland en Oekraďne lopen op. Macron probeert om escalatie te voorkomen, maar desondanks valt Rusland het land binnen. Regisseur Guy Lagache heeft een ongekende toegang tot Macron. Hij reist mee naar Kiev, Brussel en Moskou en filmt gesprekken van Macron met wereldleiders, waaronder een belangrijk telefoontje met Vladimir Poetin. Na het uitbreken van de oorlog zien we hoe Macron zijn werk voortzet en voor elkaar krijgt dat de EU Oekraďne militair en financieel te hulp komt.

'2Doc: A President, Europe and War', om 23.30 uur bij de VPRO op op NPO 2.

Dossiers