Kandidaten 'Celebrity Pole Dancing' bekend

donderdag 10 juli 2014

De kandidaten van het nieuwe spectaculaire programma 'Celebrity Pole Dancing' zijn bekend. Twaalf vrouwelijke én mannelijke VIPS's stomen zichzelf klaar om professioneel paaldanser te worden.

De kandidaten die de uitdaging aangaan zijn: Christina Curry (tv-persoonlijkheid), Dilan Yurdakul (actrice), Jeffrey Wammes (turner), Liesbeth Kamerling (actrice), Winston Post (acteur), Kelly Pfaff (tv persoonlijkheid/ DJ), Vincent Vianen (danser/choreograaf), Verona van de Leur (turnster), Ron Link (musical acteur), Joyce Mercedes (DJ/model), Sita Vermeulen (zangeres) en Claudia Schoemacher (schrijfster).


Op dit moment krijgen alle kandidaten een intensieve training van een paaldanscoach. De kandidaten kunnen elk moment van de dag trainen, want bij iedereen is thuis een paal geplaatst. Bij paaldansen gaat het om kracht, passie en doorzettingsvermogen om daarmee tot een complete beheersing en controle van het lichaam te komen.

Een uitdagende klus voor de BN'ers, die gepaard gaat met veel vallen en opstaan. Zij komen elkaar tegen in vijf studioshows, waar zij hun geleerde acts voor een deskundige jury moeten uitvoeren. Dan is duidelijk wie zich 'Pole Dancer 2014' mag noemen.

'Celebrity Pole Dancing' is vanaf half september te zien bij RTL 5.

DOSSIER: Najaar 2014: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers