Liefdesrevolutie in 'De Bachelor': niet één, maar twee begeerlijke vrijgezellen op zoek naar de ware

zaterdag 13 januari 2024
Foto: Videoland - © RTL 2024

Bereid je voor op een romantisch spektakel als nooit tevoren in Videoland Original realityserie 'De Bachelor'. Voor het eerst in de Nederlandse geschiedenis van het iconische liefdessprookje, staan er maar liefst twee charismatische mannen centraal.

Advocaat Paul (31, rechts op de foto) en vastgoedondernemer Rien (33, links op de foto) nemen de sprong in het diepe in de zoektocht naar ware liefde. Dit seizoen vormen de idyllische stranden en zwoele avonden van het paradijselijke Zanzibar hét perfecte decor voor romantiek. De presentatie is opnieuw in handen van Monica Geuze. 'De Bachelor' is vanaf 7 maart wekelijks te streamen, exclusief bij Videoland.Presentatrice Monica Geuze: 'Twee mannen die dit romantische avontuur aangaan: dat betekent een twee keer zo groot avontuur en een dubbele dosis romantiek. Ik kan niet wachten om Paul en Rien bij te staan in hun zoektocht naar de ware liefde vanaf het prachtige Zanzibar. De opnames zijn net begonnen en ik kan je nu al vertellen: dit seizoen wordt onvergetelijk!'

Paul, 31 jaar
Paul is topadvocaat en komt via zijn werk op de meest flamboyante en exclusieve feesten. Toch geniet hij het meest van een Amsterdamse kroeg of een leuk festival. Voor Paul is zijn familie het allerbelangrijkst en hij reist dan ook het liefst samen met zijn zus de hele wereld over. Hij lijkt alles te hebben, behalve de liefde waar hij zo naar snakt. Paul zoekt een vrouw met wie hij zijn kijk op het leven deelt en met wie hij kan lachen: iemand die anders is dan anderen en buiten de lijntjes kleurt.

Rien, 33 jaar
Riens leven lijkt één groot sprookje: hij woont op Ibiza, neemt elke dag een frisse ochtendduik in de zee, is vastgoedondernemer en is lief en avontuurlijk. Hij kent álle romantische plekjes van het eiland op zijn duim en staat te popelen om zijn toekomstige liefde onder te dompelen in het ultieme eilandbestaan. Rien valt op uiteenlopende types, maar kijkt vooral of het op zielsniveau klikt. Hij is ten slotte op zoek naar de moeder van zijn kinderen.

'De Bachelor' wordt geproduceerd door Warner Bros. International TV Productions en is vanaf 7 maart wekelijks te streamen, exclusief bij Videoland.

DOSSIER: Voorjaar 2024: alle plannen, alle zenders (NL)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Het Familiediner' (EO)

Opa Henk is ten einde raad. Zijn drie kinderen hebben al jaren geen contact meer met elkaar. Samen met kleindochter Sanne heeft hij Bert om hulp gevraagd. De grootste wens van opa Henk is dat de ruzie bijgelegd wordt, zodat ze samen het glas kunnen heffen om zijn overleden vrouw te herdenken. Ook Sonja roept de hulp van Bert in. Haar zus Ingrid is ongeneeslijk ziek en heeft een dochter die bijna 16 jaar wordt. Het is niet zeker of Ingrid daar nog bij zal zijn, dus Bert zorgt voor een vroeg verjaardagsfeest. Hij verrast Crystal met de sweet sixteen die ze verdient, met haar moeder en de rest van de familie erbij.

'Het Familiediner', om 21.35 uur bij de EO op NPO 1.

Dossiers