'Mars tegen Venus': wie begrijpt de andere sekse het best?

maandag 21 januari 2019

Als mannen een ouderdomskwaal zouden mogen kiezen, gaan ze dan voor kaalheid of een erectiestoornis? En wat hebben vrouwen liever aan hun zijde: die langharige Viking of een gladgeschoren metroman?

'Mars tegen Venus' leert je veel grappige feiten over het andere geslacht en geeft vooral antwoord op de vraag: wie kent de andere sekse het best: de mannen of de vrouwen? In elke aflevering neemt teamcaptain Jan Versteegh het samen met een mannelijke BN’er op tegen teamcaptain Leonie ter Braak en een vrouwelijke BN’er. Hoewel het een competitie is, draait het vooral om de lol, de interessante weetjes en de grappige verhalen en meningen van de BN’ers en het publiek. De nieuwe studioshow wordt gepresenteerd door Gordon en is vanaf woensdag 20 maart om 20.30 uur te zien bij Net5.


Mars tegen Venus bestaat uit verschillende rondes. In elke ronde testen we de kennis van beide geslachten over het andere geslacht op allerlei manieren. Wat denkt het andere geslacht? Wat weten ze? Wat doen ze? Wat vinden ze? Wat willen ze? Wat bedoelen ze? Van relaties, gezondheid en seks tot opvoeding en het menselijk lichaam: geen enkel thema blijft onbesproken!

In de studio zijn 100 vrouwelijke en 100 mannelijke publieksleden aanwezig die tijdens de show om hun mening worden gevraagd. De twee publieksgroepen beantwoorden de vragen en zijn daarmee een live poll. Op het moment dat de 100 mannen hun mening hebben gegeven, moet het bekende vrouwelijke duo inschatten wat de meerderheid van de mannen heeft geantwoord, en vice versa.

Uiteraard haakt Gordon bij merkwaardige, hilarische of gekke antwoorden meteen aan en zal hij het niet nalaten om op zijn eigen, onnavolgbare wijze, commentaar te leveren. Want waarom denken mannen dat roodharige vrouwen beter zijn in bed, of waarom denken vrouwen dat de neus een indicatie is van hoe groot een ander lichaamsdeel kan zijn? Opletten geblazen dus, want er valt nog veel te leren over het andere geslacht!

Wil jij graag in het publiek zitten en jouw mening geven? Dat kan! Meld je snel aan via www.net5.nl/marstegenvenus.

Mars tegen Venus wordt geproduceerd door Talpa TV.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht NL

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Net5 logo

5 augustus 2010. De goud- en kopermijn in het Chileense Copiapó stort in en 33 mijnwerkers komen vast te zitten op zo'n 700 meter onder de aardbodem. Het is het begin van een ware overlevingsstrijd, terwijl er boven met man en macht wordt gewerkt om de mijnwerkers zo snel mogelijk te bevrijden. Buiten de mijn bouwt de zus van een van de mijnwerkers een 'kamp van de hoop', voor de families van 'de 33'.

'The 33', om 22.20 uur op Net5.

Dossiers