Moniek uit Geldrop wint 'Topchef 2011'

vrijdag 20 mei 2011

Na een heftige kookwedstrijd van elf weken is de 24-jarige Moniek uit Geldrop door de chefs Robert Kranenborg en Julius Jaspers uitgeroepen tot winnares van 'Topchef 2011'. In de uitzending van vanavond, vrijdag 20 mei, stond zij tegenover haar collega-kandidaten Yorie en Ivan.

De laatste en allesbeslissende opdracht voor de drie finalisten was het bereiden van een driegangen diner voor de chefs. Zij mochten hier volledig zelf invulling aan geven, van het kiezen van de ingrediënten, de bereiding van de gerechten tot de uiteindelijke presentatie. Moniek stak met kop en schouders boven de anderen uit en wint hiermee een baan als chef de partie in Restaurant Bridges in Hotel The Grand in Amsterdam.


Kookliefhebbers kunnen zich nu alweer inschrijven voor de nieuwe reeks van 'Topchef', die dit najaar bij RTL 5 van start gaat. Hierin bepalen de chefs welke provincie van Nederland culinair aan top gaat. Zowel amateur koks als professionals kunnen zich opgeven via de website: http://topchef2011.nl/.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht NL

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers