Net5 introduceert dagelijkse bakwedstrijd 'Bake My Day'

maandag 2 december 2013

Bakken is hipper dan ooit. De cupcakewinkels schieten als paddenstoelen uit de grond. Waar vroeger vooral oma's met deegbeslag in de weer waren, wint bakken momenteel ook enorm aan populariteit onder een jongere doelgroep.

Bakken creëert een gevoel van gezelligheid en samenzijn waar juist in deze tijden behoefte aan is. Inspelend op die trend komt Net5 begin 2014 met 'Bake My Day'; een dagelijks programma waarin elke week vier gepassioneerde amateurbakkers de lekkerste creaties maken en uiteindelijk tegen elkaar strijden om de titel van 'beste amateurbanketchef van Nederland'.


Torens van profiteroles, kleurige macarons, hartige taarten, tongstrelende friandises of een bruidstaart van vijf verdiepingen: er komt van alles voorbij in Bake my day. De kandidaten worden letterlijk en figuurlijk op de proef gesteld door een tweekoppige jury met veel verstand van zaken. Elke week bereiden vier verschillende kandidaten de smakelijkste creaties, waarvan er slechts een kandidaat doorgaat naar de finale. In de laatste week van het seizoen strijden deze weekwinnaars tegen elkaar voor de titel 'beste amateurbanketchef van Nederland'. 'Bake My Day' is een ovenheerlijke afvalrace waarbij het water in de mond loopt!

'Bake My Day' wordt gemaakt door Stepping Stone Producties, in samenwerking met het Bakery Institute: dé particuliere bakkerijopleiding voor iedereen die zich wil ontwikkelen in het bakkersvak, van professional tot particulier. Opgeven voor het programma kan vanaf nu via http://www.net5.nl/bakemyday.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht NL

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers