Nick & Simon presenteren en zingen in 'Sing It!' bij SBS6 - OPROEP

dinsdag 30 januari 2018

'Sing It!' is een nieuw, emotioneel en muzikaal feelgood-programma waarin iedereen zijn gevoel, vraag, spijt of dankbaarheid op een wel heel bijzondere manier kan overbrengen aan geliefden, vrienden of collega's.

Namelijk met een speciaal geschreven lied! Kunnen de boodschappers zelf zingen? Dan mag dat uiteraard, maar ze mogen dit ook overlaten aan presentatoren Nick & Simon of aan een andere favoriete artiest.


Iedere aflevering bestaat uit een mix van kleine en grote verhalen. Voor elke muzikale boodschap geldt dat alles op alles wordt gezet om tot een zo mooi mogelijke uitvoering van het lied te komen. Op een bekende melodie wordt er door Nick & Simon, of een andere bekende artiest, samen met de boodschapper een persoonlijke tekst geschreven. Op locatie wordt de persoon voor wie dit lied bedoeld is op een bijzondere manier met dit unieke optreden overvallen. In deze tijden waarin iedereen vooral digitaal met elkaar communiceert brengen we in 'Sing It!' boodschappen over op de ‘ouderwetse’ manier: van mens tot mens.

Iedereen die een positieve, grappige, gekke of onverwachte boodschap voor iemand anders heeft kan zich aanmelden voor 'Sing It!'. Wanneer je je ouders bijvoorbeeld wil vertellen dat ze opa en oma worden, als je je ex-geliefde terug wil, of als je met het hele bedrijf een collega wil steunen; alles kan. Aanmelden kan via http://www.sbs6.nl/singit.

'Sing It!' wordt geproduceerd door Talpa.

'Sing It!', wekelijks vanaf zondag 22 april om 21.30 uur op SBS6.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht NL

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraďense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers