Nicolette van Dam presenteert vernieuwd 'RTL Woonmagazine'

woensdag 15 juni 2011

Het vertrouwde en succesvolle woonprogramma uit de jaren '90, 'RTL Woonmagazine', is terug in een eigentijds jasje. Het woonprogramma, waarin de metamorfose centraal staat, is vanaf zaterdag 27 augustus te zien bij RTL 4 en wordt gepresenteerd door Nicolette van Dam. Het vernieuwde 'RTL Woonmagazine' (voorheen 'TV Woonmagazine') richt zich op het wonen in de 21ste eeuw. Er is veel aandacht voor functionaliteit, design en goede smaak en het laat zien dat dat goed samengaat met energieverbruik, recycling en eco-materialen.

De kern van het programma is en blijft de metamorfose, met iedere week een verrassend mooi resultaat. Nieuw is de probleempitch. Drie kandidaten krijgen de kans om hun woonprobleem te uiten. Kunnen zij het deskundige 'RTL Woonmagazine'-panel, bestaande uit een topontwerper en stylist, overtuigen van de noodzaak van een metamorfose bij hun thuis of bij iemand die het verdient? Slechts een van de drie kandidaten krijgt uiteindelijk de metamorfose van zijn of haar dromen.

'RTL Woonmagazine' gunt de kijker tevens elke aflevering een kijkje binnen in een spectaculair droomhuis. En Nicolette van Dam bespreekt nieuwe ontwikkelingen die ook bereikbaar zijn voor de kijker thuis. Interieurtips, woontrends en nieuwtjes over vloeren, verlichting, verf en behang en raamdecoratie.

'RTL Woonmagazine', vanaf zaterdag 27 augustus wekelijks op RTL 4.


 

DOSSIER: Najaar 2011: wat krijgt Nederland te zien?

volledig dossier
RTL4

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Verraders' (RTL 4)

Met de finale in zicht, groeit het onderlinge wantrouwen. Zelfs de Verraders bekijken elkaar met argusogen. Een van de Getrouwen probeert de groep voorzichtig mee te krijgen, maar belandt zelf in een zee van verdenkingen. In een kasteel waar paranoia hoogtij viert, is strategie de sleutel.

'De Verraders', om 20.00 uur op RTL 4.

Dossiers