Nielson grote afsluiter allereerste Nickelodeon Familie Festival

vrijdag 13 juli 2018

Singer-songwriter Nielson sluit op zondag 26 augustus het Nickelodeon Familie Festival op het Strand van Almere af. Als voormalig lid van de door Nickelodeon bij elkaar gebrachte band Zirkus Zirkus is hij de ideale kandidaat om de eerste editie van het festival af te sluiten met een spetterend optreden.

Kids' Choice Awards-genomineerde Kaj van der Voort en Nickelodeon-presentatrice Nienke van Dijk presenteren het festival. Ook YouTubers Girlys Blog en Vonneke Bonneke en zangeres Stefania zijn op het festival terug te vinden dat met de uitgebreide en diverse programmering niet alleen leuk is voor kinderen, maar ook voor hun ouders.


Kaarten voor het Nickelodeon Familie Festival (georganiseerd door Viacom-zender Nickelodeon in samenwerking met Tribe Company), waaronder een voordelig familietarief vanaf 4 personen, zijn nu verkrijgbaar via http://www.nickelodeon.nl/festival.

Ontmoet je helden
Op het Nickelodeon Familie Festival is een uitgebreid meet & greet-gedeelte waar je de artiesten, hosts, YouTubers en Nickelodeon-helden kunt ontmoeten en natuurlijk met ze op de foto kunt. Djamila, Famke Louise, Vinchenzo, Gierige Gasten, STUK, Kaj van der Voort, Stefania en Yosina verzorgen naast een vet optreden ook allemaal een meet & greet. Ook Nina Schotpoort, Vonneke Bonneke, de cast van 'De Ludwigs' en Nickelodeon-hosts Iris Hesseling, Nienke van Dijk en Stef Poelmans kun je allemaal ontmoeten. Liever op de foto met de pups van 'PAW Patrol', 'SpongeBob SquarePants', 'Shimmer & Shine', de 'Teenage Mutant Ninja Turtles', 'Peppa Pig' of 'Dora en Diego'? Het kan allemaal op het Nickelodeon Familie Festival.

Ook naast de optredens en meet & greets is er van alles te beleven: neem een ritje in het reuzenrad, waag een sprong op één van de talloze springkussens of speel op het heerlijke strand van Almere. Een festival is natuurlijk niet compleet zonder lekker eten en drinken: de verschillende foodtrucks bieden een ruime keuze aan gezond en lekker eten. Voor ieder wat wils dus!

Voor de allerkleinsten is er een Nick Jr.-gedeelte waar niemand minder dan Nick Jr.-gezicht Kim Kötter zal gaan voorlezen en kinderen zich kunnen vermaken in de PAW Patrol playzone. Kinderheld Dirk Scheele pakt zijn gitaar en zingt liedjes.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers