Nieuw seizoen 'Meiden die Rijden' bij PowNed op NPO3

donderdag 14 maart 2024
Foto: © PowNed 2024

Er komt een nieuw seizoen van 'Meiden die Rijden' bij omroep PowNed op NPO3. Wekelijks te zien vanaf woensdag 20 maart om 21.20 uur.

'Meiden die Rijden' biedt een diepgaande kijk in het leven van vrouwelijke truckchauffeurs. Met brullende motoren, krachtige cilinders, gierende banden en de geur van dieseldamp, banen deze heldinnen zich een weg in de transportindustrie - een sector die nog steeds gedomineerd wordt door mannen. Dit seizoen verwelkomen we niet alleen de vertrouwde gezichten, maar ook nieuwe chauffeurs uit alle hoeken van ons land!


Deze lady truckers tonen hun kracht en vastberadenheid op de nationale en internationale wegen, met lange dagen en navigerend door druk verkeer. Ze zijn de onmisbare schakel die ervoor zorgt dat goederen en passagiers veilig en op tijd op hun bestemming arriveren.

'Meiden die Rijden' is een productie van Warner Bros. ITVP Nederland. De eerste aflevering wordt uitgezonden op woensdag 20 maart om 21.20 uur.

DOSSIER: Voorjaar 2024: alle plannen, alle zenders (NL)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Hunted into the Wild' (AVROTROS)

Pieter Valley en Appie Mussa, Sander en Jordy Huisman, Mátyás Bittenbinder en Sterrin Smalbrugge, Do en Loiza Lamers, Chatilla van Grinsven en Steven Brunswijk en Krista en Marcelle Arriëns slaan op de vlucht in Noorwegen. Wie blijven de hunters een stap voor in een gebied waar overal gevaar dreigt?

'Hunted into the Wild VIPS', om 20.35 uur bij AVROTROS op NPO 1.

Dossiers