Onbekende Nederlanders maken kans op deelname 'Expeditie Robinson'

maandag 27 februari 2017

Komend seizoen bestaat het deelnemersveld van 'Expeditie Robinson' niet alleen uit Bekende Nederlanders. Ook onbekende Nederlanders maken na acht jaar weer kans op deelname.

Van maandag 27 februari tot maandag 20 maart kan iedereen vanaf 18 jaar zich aanmelden via http://www.expeditierobinson.nl. Voorwaarde is dat de potentiële kandidaten zich voorstellen terwijl ze op een paal staan en tegelijkertijd uitleggen waarom juist zij de ultieme Robinson zijn.


Selectierondes
Uit alle aanmeldingen worden 100 mensen geselecteerd: 50 personen doordat ze de meeste likes op hun geüploade video krijgen en 50 door de redactie van het programma. Begin april moeten deze 100 personen zich bewijzen tijdens een 'Expeditie Robinson' survival weekend. Daar worden de kandidaten in spe getest op onder andere uithoudingsvermogen, teambuilding en sociale skills. Uiteindelijk strijden vier onbekende Nederlanders individueel in een nieuw seizoen van 'Expeditie Robinson' tegen een nog onbekend aantal Bekende Nederlanders.

Wie wint 'Expeditie Robinson 2017'? De strijd begint nu.

'Expeditie Robinson' wordt geproduceerd door Strix Television.

'Expeditie Robinson', dit najaar bij RTL 5.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht NL

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

VPRO Logo V3

Begin 2022 neemt Frankrijk het voorzitterschap van de EU over van Slovenië. President Macron wil de economische problemen in Europa aanpakken, maar de spanningen tussen Rusland en Oekraďne lopen op. Macron probeert om escalatie te voorkomen, maar desondanks valt Rusland het land binnen. Regisseur Guy Lagache heeft een ongekende toegang tot Macron. Hij reist mee naar Kiev, Brussel en Moskou en filmt gesprekken van Macron met wereldleiders, waaronder een belangrijk telefoontje met Vladimir Poetin. Na het uitbreken van de oorlog zien we hoe Macron zijn werk voortzet en voor elkaar krijgt dat de EU Oekraďne militair en financieel te hulp komt.

'2Doc: A President, Europe and War', om 23.30 uur bij de VPRO op op NPO 2.

Dossiers