Ook Esmee gaat terug naar de jungle in nieuwe trailer 'Echte Meisjes In De Jungle' bij Videoland

vrijdag 15 december 2023
Foto: Videoland - © RTL 2023

2024 kan niet beter beginnen want vanaf 1 januari stream je een gloedieuw seizoen 'Echte Meisjes In De Jungle' bij Videoland. Het beste medicijn op 'nationale uitbrakdag'!

Naast Famke Louise, Shanta Bakker, Jacomien Zoer, Deveny Sooda, Shirley Cramer, Lesley Versprille, Imen Dirie, Michelle Bibi, Kelly van der Veer en natuurlijk Michella Kox en Louisa Janssen gaat ook Esmee Ipema naar de Surinaamse jungle voor een nieuw seizoen 'Echte Meisje In De Jungle' bij Videoland.


In het programma gaan verschillende bekende Nederlandse reality-tv sterren de strijd met elkaar aan in de jungle. Na de succesvolle comeback van het programma begin van dit jaar kon een tweede seizoen natuurlijk niet uitblijven. Daarnaast won het programma ook nog de 'Dutch Reality Award' voor het reality-tv programma van 2023. Valerio Zeno is wederom de presentator van het programma.


Het programma wordt geproduceerd door Warner Bros. International Television Production Nederland en is vanaf 1 januari exclusief te streamen bij Videoland.

DOSSIER: Voorjaar 2024: alle plannen, alle zenders (NL)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Jan Slagter ontvangt onder anderen Buddy Vedder en Aruna, de winnares van Heel Holland Bakt. Buddy Vedder vertelt over de vele ontmoetingen met koningin Máxima en andere leden van het koninklijk huis. Hij speelt de hoofdrol in de musical Saturday Night Fever en samen met de cast treedt hij op. Aruna is groot liefhebber van het koningshuis en maakt koninklijke lekkernijen. Etiquette- en protocolexpert Jan Jaap van Weering legt uit hoe je een tompouce eet en waarom je tegen de koning niet 'eet smakelijk' zegt. Marco Schuitmaker treedt op. April Darby speelt de hoofdrol in de musical Sister Act. Ze vertelt over de rol en treedt op met de cast.

'MAX Koningsdag vanaf Paleis Soestdijk', om 13.35 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers