Ook Esmee gaat terug naar de jungle in nieuwe trailer 'Echte Meisjes In De Jungle' bij Videoland

vrijdag 15 december 2023
Foto: Videoland - © RTL 2023

2024 kan niet beter beginnen want vanaf 1 januari stream je een gloedieuw seizoen 'Echte Meisjes In De Jungle' bij Videoland. Het beste medicijn op 'nationale uitbrakdag'!

Naast Famke Louise, Shanta Bakker, Jacomien Zoer, Deveny Sooda, Shirley Cramer, Lesley Versprille, Imen Dirie, Michelle Bibi, Kelly van der Veer en natuurlijk Michella Kox en Louisa Janssen gaat ook Esmee Ipema naar de Surinaamse jungle voor een nieuw seizoen 'Echte Meisje In De Jungle' bij Videoland.


In het programma gaan verschillende bekende Nederlandse reality-tv sterren de strijd met elkaar aan in de jungle. Na de succesvolle comeback van het programma begin van dit jaar kon een tweede seizoen natuurlijk niet uitblijven. Daarnaast won het programma ook nog de 'Dutch Reality Award' voor het reality-tv programma van 2023. Valerio Zeno is wederom de presentator van het programma.


Het programma wordt geproduceerd door Warner Bros. International Television Production Nederland en is vanaf 1 januari exclusief te streamen bij Videoland.

DOSSIER: Voorjaar 2024: alle plannen, alle zenders (NL)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Het Familiediner' (EO)

Opa Henk is ten einde raad. Zijn drie kinderen hebben al jaren geen contact meer met elkaar. Samen met kleindochter Sanne heeft hij Bert om hulp gevraagd. De grootste wens van opa Henk is dat de ruzie bijgelegd wordt, zodat ze samen het glas kunnen heffen om zijn overleden vrouw te herdenken. Ook Sonja roept de hulp van Bert in. Haar zus Ingrid is ongeneeslijk ziek en heeft een dochter die bijna 16 jaar wordt. Het is niet zeker of Ingrid daar nog bij zal zijn, dus Bert zorgt voor een vroeg verjaardagsfeest. Hij verrast Crystal met de sweet sixteen die ze verdient, met haar moeder en de rest van de familie erbij.

'Het Familiediner', om 21.35 uur bij de EO op NPO 1.

Dossiers