Oproep: TROS zoekt jonge circusartiesten

maandag 18 januari 2010

De TROS neemt deel aan een Europees tv-programma met als werktitel 'Euro Kids Magic Service 2010'. Deze 1,5 uur durende kindercircusvoorstelling wordt rond de kerst van 2010 uitgezonden op Z@pp (Nederland 3). Aan het programma doen zes Europese landen mee die allemaal drie acts afvaardigen. De Nederlandse deelnemers worden geselecteerd uit kinderen die zich via de TROS-site http://www.tros.nl/meedoen kunnen aanmelden.

De TROS selecteert tien acts om naar een landelijke auditiedag te komen op zaterdag 27 maart a.s. in het Staatscircus van Moskou - Holiday in Soest om daar hun nummer te presenteren. De opnamen van het programma vinden plaats tussen 23 en 28 november in het Zwitserse Genève.


De TROS is daarom op zoek naar de meest uiteenlopende circuskinderen zoals acrobaten, slangenmensen, goochelaars, illusionisten, trapezewerkers enz. De acts mogen bestaan uit solisten, duo's, trio's of grotere groepen. Er mogen geen dieren betrokken zijn bij het optreden.

Kinderen in de leeftijd van 9 t/m 12 jaar die dit leuk vinden, kunnen zich tot 14 maart a.s. aanmelden via het speciale formulier op website http://www.tros.nl/meedoen.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht NL

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers