Paul de Leeuw op de late zondag met 'Kun Je Het Al Zien?'

maandag 24 augustus 2015

'Kun Je Het Al Zien?' is de nieuwe late-avond-show van Paul de Leeuw. Dat maakte Paul zojuist zelf bekend tijdens de seizoenspresentatie van BNN-VARA.

In het nieuwe VARA-programma op de zondagavond ontvangt Paul actuele gasten en zoekt hij een antwoord op de vragen kun je het al zien, wat hebben we gezien en wat krijgen we te zien?


Het publiek levert hiervoor de nodige input en Paul krijgt hulp van drie jonge opiniemakers; columniste Nynke de Jong, presentator Ajouad el Miloudi en VPRO-programmamaker Tim den Besten. Zij geven hun scherpe blik op de meest opmerkelijke gebeurtenissen van het weekend en 'EenVandaag'-trendwatcher Lammert de Bruin rekent iedere week af met de weekendflaters.
Paul: 'Het is een grote wens van me om het weekend vrolijk uit te luiden. En omdat het laat op de avond is, mogen we weer eens lekker schuren tegen het toelaatbare.'

In 'Kun Je Het Al Zien?' ontvangt Paul actuele gasten om het weekend mee door te nemen en laat hij in razend tempo rubrieken voorbij komen als ‘babyblunders’ (ooit je kind van de commode laten vallen en nooit tegen iemand durven zeggen?), NPO (Noord-Koreaanse Publieke Omroep) en 'Je komt van de boot en dan?' (over succesvolle medelanders). De Miguel Wiels Band zal de artiesten live begeleiden. In de eerste aflevering is Mika de gast. Kortom: het einde van het weekend was nog nooit zo leuk!

'Kun Je Het Al Zien?', vanaf 13 september iedere zondag om 23.15 uur bij de VARA op NPO 1.

DOSSIER: Najaar 2015: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers