Publiek gezocht: Lach mee met Yolanthe!

maandag 8 juni 2009

In 'Te Leuk Om Waar Te Zijn' staan grappige home video's centraal. Onder leiding van Yolanthe Cabau van Kasbergen strijden twee teams om de meeste punten. Het is aan de panelleden om te raden welk van de getoonde filmpjes 'nep' zijn, dat wil zeggen: door ons in scene gezet.

N


iemand minder dan Horace Cohen en Ali B zijn de vaste teamcaptains en samen met wekelijks wisselende bekende gasten gaan zij de competitie aan. Yolanthe probeert elke uitzending orde te houden in de chaotische strijd tussen de twee fanatieke teams.
 
Het programma wordt vanaf  oktober, 13 weken lang elke zaterdag rond 19.00 uur uitgezonden door de TROS op Nederland 3.

Lijkt het je leuk om een opname van Te Leuk Om Waar Te Zijn bij te wonen? Voor de opnames zoeken we nog publiek! De opnames zijn in Hilversum, in Studio 16. De opnames vinden plaats van in de morgen en  in de middag.

Inschrijven doe je HIER

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht NL

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Verward' (BNNVARA)

Jessica spreekt de 22-jarige Isabella. Haar moeder lijdt aan schizofrenie en gedraagt zich steeds wantrouwiger. De woede richt zich vooral op de vader van Isabella. Op een dag, als Isabella niet thuis is, slaat moeder haar echtgenoot dood. Op de crisisdienst geeft psychiater Niels Mulder een inkijk in de keuzes die hij en zijn collega's maken. Hoe lastig dit is, blijkt wanneer de politie melding doet van een ernstig verwarde en vervuilde man die de buurt mogelijk in gevaar brengt. De 30-jarige Demi is gediagnosticeerd met schizofrenie en hoort dagelijks meerdere dwingende stemmen in haar hoofd.

'Verward', om 20.25 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers