Publieke Omroep: het najaar van Nederland 1

zaterdag 28 augustus 2010

Tien nieuwe boeren, een aantal bijzondere schoolklassen, de zoektocht naar een gemaskerde held en ontroerende verhalen vanaf Schiphol. Het zijn slechts enkele hoogtepunten van het nieuwe seizoen op Nederland 1. Ook is het televisienet weer de thuisbasis van kritische programma's zoals 'Radar' en 'Kassa' en natuurlijk zit de zondag op 1 weer vol met sport.

André van Duin
De populaire artiest volgt Paul de Leeuw op als het gezicht van de zaterdagavond. Liedjes en typetjes wisselen elkaar in hoog tempo af zoals we dat gewend zijn van André van Duin.


'De Reünie'
Rob Kamphues brengt ook oud-klasgenoten bij elkaar. Dit seizoen aandacht voor klassen die te maken hadden met belangrijke gebeurtenissen. Bijvoorbeeld een klas uit Volendam die direct te maken had met de nieuwjaarsbrand.

Vanaf zondag 12 september om 20.25 uur.

'Radar'
Antoinette Hertsenberg is terug met een nieuw seizoen 'Radar'. Het programma is een begrip geworden bij de Publieke Omroep met een indrukwekkend trackrecord. Vorig seizoen hadden de onthullingen over DSB baanbrekende gevolgen.

Vanaf maandag 6 september om 20.30 uur.

'Pauw & Witteman'
Jeroen Pauw en Paul Witteman zijn vanaf 6 september weer terug met hun dagelijkse talkshow. Gasten uit het nieuws brengen hun eigen verhaal en geven hun mening. Er zal ongetwijfeld veel aandacht zijn voor het nieuwe kabinet.

Vanaf maandag 6 september om 23.00 uur.

'Hello Goodbye'
Als de muren op Schiphol konden praten. Dat moeten de makers van Hello Goodbye gedacht hebben bij de start van het programma. Elke reiziger en bezoeker heeft een verhaal. Ook dit seizoen gaat Joris Linssen op zoek naar de verhalen op het vliegveld.

Vanaf woensdag 1 september om 20.30 uur.

'Het Mooiste Meisje van de Klas'
Iedereen had ze in de klas. Dat ene meisje waar elke jongen verliefd op was. Jaap Jongbloed zoekt ze op en kijkt hoe het nu met ze is. Was de schoonheid een garantie voor succes?

Vanaf donderdag 16 september om 21.30 uur.

Ook opvallend...
De AVRO gaat na Evita, Joseph en Mary Poppins nu op zoek naar Zorro. Jort Kelder gaat weer op zoek naar verhalen uit de PC. En Mr. Frank Visser spreekt ook dit seizoen weer recht bij klein leed.

Bron: omroep.nl
http://www.nederland1.nl

DOSSIER: Najaar 2010: wat krijgt Nederland te zien?

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Verraders' (RTL 4)

Met de finale in zicht, groeit het onderlinge wantrouwen. Zelfs de Verraders bekijken elkaar met argusogen. Een van de Getrouwen probeert de groep voorzichtig mee te krijgen, maar belandt zelf in een zee van verdenkingen. In een kasteel waar paranoia hoogtij viert, is strategie de sleutel.

'De Verraders', om 20.00 uur op RTL 4.

Dossiers