RTL 4 zoekt nieuw talent voor tweede seizoen 'The Voice Of Holland'

zaterdag 13 november 2010

Het eerste seizoen van 'The voice of Holland' is een ongekend succes. Al tijdens de audities drukten de coaches massaal voor onontdekt talent en ook de rest van Nederland sloot de zangers en zangeressen in hun armen. Maar de zoektocht gaat onverminderd door. RTL 4 start nog voor de grote finale de zoektocht naar kandidaten voor het tweede seizoen.

Zat jij tot nu toe iedere vrijdagavond thuis voor de buis, terwijl je eigenlijk een plek op het podium verdient? Heb jij die ene unieke stem die Nederland moet horen? Ben je 18 of ouder? Heb je fantastische entertainmentkwaliteiten? En natuurlijk ook een adembenemende stem?


Geef je dan op. Ga naar het aanmeldformulier en zing jezelf naar The voice of Holland!


DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht NL

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Au Pairs' (BNNVARA)

De vierde au pair, Acha, vertrekt naar Hawa. Ze mist haar overstap en belandt in haar eentje in Los Angeles. Bibi trekt in bij de familie Aiwohi. Haar eerste nacht draait uit op een regelrechte nachtmerrie en zorgt voor flink wat twijfel. Ook Melanie ontmoet haar gastgezin. Wat doet het met haar wanneer blijkt dat ze voor vier jonge kinderen moet zorgen? Quincy probeert een band op te bouwen met de pubers in huis.

'Au Pairs', om 20.30 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers