RTL 5 zoekt nieuwe realityster met 'When Will I Be Famous?!'

vrijdag 21 november 2014

RTL 5 staat bekend om haar populaire realityseries. Het Haagse koppel Samantha & Michael en de Tilburgse stylist Roy Donders vermaken de kijker al seizoenen lang met hun bewogen levens en onlangs is pornoster Bobbi Eden daar bijgekomen.

Binnenkort maakt iedereen kans om zijn of haar leven in een eigen realityreeks terug te zien. Vanaf vrijdag 21 november kunnen mannen, vrouwen, families en vrienden die graag in de schijnwerpers staan, dingen meemaken die anderen nooit beleven en over een opvallende persoonlijkheid beschikken, meedoen met 'When Will I Be Famous': dé online zoektocht naar nieuw realitytalent.


Deelnemers kunnen zich via de site http://www.rtl.nl/whenwillibefamous individueel of gezamenlijk opgeven middels een ingezonden video, waarin zij op geheel eigen wijze laten zien waarom zij  een eigen show verdienen. Vervolgens is het zaak om zoveel mogelijk stemmen te verzamelen en zo op te vallen bij het programmateam van RTL 5.

De zoektocht van 'When Will I Be Famous?!' is vanaf vandaag geopend en loopt tot medio januari.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht NL

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Keuringsdienst van Waarde' (KRO-NCRV)

Alle eendjes heerlijk warm in het ijskoude water: de mens keek ernaar en wilde dat ook. En dus namen we hun dons en stopten het in onze jassen en dekbedden. Lang bleek dat niet bepaald diervriendelijk te gaan. Er waren verhalen over levende pluk en dwangvoeding bij eenden en ganzen. Maar koop nú iets met dons en je krijgt er gratis een stapeltje beloftes bij. 'Verantwoord' staat erop. Eerlijk en zelfs diervriendelijk. Maar hoe komen ze eigenlijk aan verantwoord, diervriendelijk dons? 'De Keuringsdienst' kleedt zich extra warm en komt erachter dat een eend eigenlijk nog een kuiken is als-ie koud gemaakt wordt.

'Keuringsdienst van Waarde', om 21.30 uur bij KRO-NCRV op NPO 1.

Dossiers