RTL 7 brengt nieuwe talkshow 'RTL Autovisie'

vrijdag 25 juli 2014

Het fenomeen auto verdient het meest dynamische podium dat er is. Daarom brengt RTL 7, vanaf vrijdag 5 september de talkshow 'RTL Autovisie'.

Voor het eerst heeft Nederland er een praatprogramma bij dat geheel op zichzelf staat en onbevangen het laatste autonieuws, spraakmakende onthullingen en reportages brengt. Wekelijks schuiven bekende, maar ook minder bekende gasten aan, met allen één overeenkomst: hun bijzondere liefde voor auto's. De kracht van 'RTL Autovisie' zit in de grote variëteit aan onderwerpen, soms op grappige wijze gebracht, maar inhoudelijk altijd sterk.


Marco Louwerens, programma directeur RTL 7: ''RTL Autovisie' is voor mij een langgekoesterde droom die eindelijk werkelijkheid wordt. Een onafhankelijk programma over auto's en alles wat daarmee te maken heeft. Beleving, smaak, passie, discussie, alles komt aan bod. Verder bespreken we natuurlijk ook het laatste autonieuws en doen we aan fact checking. Maakt de auto-industrie wel waar wat ze ons in hun advertenties beloven? We kijken met wat voor auto's het publiek naar de studio is gekomen, maar gaan natuurlijk ook likkebaardend rijden in de meest extreme supercars en kiezen met de kijkers de meest iconische auto’s ooit. Wordt het de Opel Kadett of toch de Porsche 911? De discussies die daarbij op gang komen, daar verheug ik me eerlijk gezegd nog het meest op.'

'RTL Autovisie' komt tot stand in samenwerking met de redactie van Autovisie. Autovisie is een Nederlandse autotitel die al sinds 1956 een toonaangevende positie op de markt inneemt. Autovisie is onafhankelijk en objectief en belicht de automarkt in de volle breedte, maar focust zich op de autoliefhebber. Autovisie brengt altijd het laatste autonieuws in Autovisie magazine en in De Telegraaf. Online, op mobiel en tablet kan de bezoeker bovendien spectaculaire video’s vinden.

Autovisie-hoofdredacteur Jaco Bijlsma: 'Wij zijn ontzettend blij met 'RTL Autovisie'. Televisie is voor ons de ideale toevoeging, het is de meest dynamische manier om onze autoliefde te delen en een mooie aanvulling op de verhalen in onze print en online uitingen.'

'RTL Autovisie', wekelijks vanaf vrijdag 5 september tussen 22.00 uur en 23.00 uur bij RTL 7. Herhalingen, elke maandag vanaf 8 september tussen 22.30 uur en 23.30 uur bij RTL 7.

DOSSIER: Najaar 2014: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers