'RTL GP Magazine' komt met eigen TV spin-off

zaterdag 3 september 2016

Spectaculaire auto's, vergeten races en waanzinnig mooie en oude bolides. Alles wat de racerij tot een belevenis maakt, wordt besproken in 'RTL GP Magazine'.

Vanaf zondag 4 september is de tv-versie van het grootste racemagazine van Nederland acht weken lang te zien bij RTL 7. Het programma neemt de kijker mee op een vaak nostalgische, soms opvallende en altijd boeiende reis door het heden en het verleden van de racewereld. De mens achter de coureur, de mooiste sportwagens, het verhaal achter de crash; het komt allemaal voorbij in de sfeervolle pitstraat van waaruit het programma wordt gepresenteerd.


Elke week bespreken Mark Koense, hoofdredacteur van RTL GP Magazine en auteur van diverse autosportboeken, en voormalig Formule 1-coureur Jan Lammers bloedstollende raceauto's en komen bijzondere gasten aan bod. In de eerste aflevering onder andere Arie Luyendijk, tweevoudig Indy 500-winnaar, over de dag dat hij aan de dood ontsnapte, Mark Koense tovert unieke beelden van de vergeten Formule 1-test van Jos Verstappen in een McLaren tevoorschijn en Mark en Jan staan stil bij het fenomeen Max Verstappen.

'RTL GP Magazine' is een co-productie van Formula Once Publishing en PilotStudio.

'RTL GP Magazine', vanaf zondag 4 september wekelijks om 18.00 uur bij RTL 7.

DOSSIER: Najaar 2016: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers