Ruben van der Meer op zoek naar antwoord op idiote levensvragen in 'Ruben en de Idioten' - VIDEO

zondag 28 augustus 2016

Iedereen vraagt zich wel eens heel bijzondere dingen af die bestempeld kunnen worden als flauwekul. Zo ook in het bizarre brein van Ruben van der Meer.

Zijn hoofd zit vol idiote levensvragen die op een antwoord wachten. Alles wat in hem opkomt laat hij, in het nieuwe AVROTROS-programma 'Ruben en de Idioten', uitvoeren door zijn vier assistenten. Cabaretier en tv-presentator Klaas van der Eerden, acteur Fabian Jansen en de stand-up comedians Soundos El Ahmadi en Dianne Liesker moeten hun angst, weerzin en pijngrens overwinnen om de opdrachten uit te voeren.


Is bloedworst van je eigen bloed lekker? Kan een blinde autoracen? Kun je met een gebroken been skiën? Hoe voelt het om overreden te worden door een trein? Hoe is het om geraakt te worden door een golfbal? Het zijn maar een paar voorbeelden van de idiote vragen die opkomen in het brein van Ruben. Aan de vier idioten om ze te beantwoorden. Als lachende derde is hij aanwezig bij elke opdracht en kijkt toe hoe Klaas, Soundos, Fabian en Dianne hun grenzen verleggen om zijn nieuwsgierigheid te bevredigen.

'Ruben en de Idioten', vanaf maandag 29 augustus om 21.30 uur bij AVROTROS op NPO 3.


DOSSIER: Najaar 2016: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers