SBS 6 op zoek naar 'Het Leukste Huis van Nederland'

woensdag 23 juli 2008

Waar staat het leukste huis van Nederland? Het nieuwe tv-programma 'Het Leukste Huis van Nederland' gaat op zoek naar het antwoord op deze vraag. Vanaf vandaag kunnen mensen die vinden dat ze wonen in een bijzonder, opvallend en vooral leuk huis zich opgeven via leukstehuis@sbs.nl.

B


innenkort gaat SBS 6 van start met de zoektocht naar het allerleukste huis van Nederland. Mensen die wonen in een klein kasteeltje in de bossen, of in een bijzonder huis midden op het water kunnen hun huis opgeven voor deze bijzondere verkiezing. Maar ook een doorzonwoning of rijtjeshuis maakt kans als bijvoorbeeld de indeling en inrichting zo is dat wonen in dit huis met recht een feestje genoemd kan worden.

Vanaf dit moment kan iedereen die vindt dat hij woont in het leukste huis van Nederland zich opgeven via het e-mailadres leukstehuis@sbs.nl.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht NL

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Verward' (BNNVARA)

Jessica spreekt de 22-jarige Isabella. Haar moeder lijdt aan schizofrenie en gedraagt zich steeds wantrouwiger. De woede richt zich vooral op de vader van Isabella. Op een dag, als Isabella niet thuis is, slaat moeder haar echtgenoot dood. Op de crisisdienst geeft psychiater Niels Mulder een inkijk in de keuzes die hij en zijn collega's maken. Hoe lastig dit is, blijkt wanneer de politie melding doet van een ernstig verwarde en vervuilde man die de buurt mogelijk in gevaar brengt. De 30-jarige Demi is gediagnosticeerd met schizofrenie en hoort dagelijks meerdere dwingende stemmen in haar hoofd.

'Verward', om 20.25 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers