SBS6 lanceert 'DanceSing': een talentshow voor potentiŽle wereldsterren

woensdag 16 mei 2018

Er zijn talentenjachten voor zangers en talentenjachten voor dansers. Tot nu. SBS6 presenteert namelijk 'DanceSing', een talentshow voor talenten die alles in huis hebben.

Die kunnen zingen én dansen als Beyoncé, Bruno Mars of Justin Timberlake en een stadion kunnen vullen. Niemand minder dan RedOne, de producer van megasterren als Lady Gaga, Jennifer Lopez, One Direction e.v.a., verbindt zijn naam aan deze show. Hij zorgt voor de ultieme carrièrestart: de winnaar krijgt een door hem en zijn team geschreven en geproduceerde track.


De prijs is enorm en dat betekent dat er in 'DanceSing' alleen plaats is voor de allergrootste doorzetters. Talenten die bereid zijn om werkelijk alles te geven, om alles achter zich te laten, om onafgebroken te trainen en zich voor duizend procent in te willen zetten.

In het nieuwe programma speelt de zwaarste - en beste - bootcamp ooit een grote rol. De talenten worden gedrild, gemotiveerd en uitgedaagd om hun grenzen te verleggen. Alles om ze klaar te stomen voor een carrière als succesvol artiest. Om alles er zo spectaculair mogelijk uit te laten zien, maakt het programma gebruik van de allernieuwste technieken.

'DanceSing' is knalhard en slopend. Om de absolute top te bereiken moet je nou eenmaal offers brengen. Iedereen die denkt dat hij of zij dit aankan, kan zich opgeven via www.sbs6.nl/dancesing.

Het programma wordt ontwikkeld en geproduceerd door Talpa en is in 2019 te zien bij SBS6.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht NL

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Net5 logo

5 augustus 2010. De goud- en kopermijn in het Chileense Copiapů stort in en 33 mijnwerkers komen vast te zitten op zo'n 700 meter onder de aardbodem. Het is het begin van een ware overlevingsstrijd, terwijl er boven met man en macht wordt gewerkt om de mijnwerkers zo snel mogelijk te bevrijden. Buiten de mijn bouwt de zus van een van de mijnwerkers een 'kamp van de hoop', voor de families van 'de 33'.

'The 33', om 22.20 uur op Net5.

Dossiers