SBS6 presenteert 'Wat is de uitslag?'

woensdag 23 mei 2018

In het nieuwe SBS6-programma 'Wat is de uitslag?' bezoekt presentatrice Leonie ter Braak mensen die op het punt staan om een belangrijke uitslag te ontvangen. Haalt een jongen met faalangst na zeven keer zakken eindelijk zijn rijbewijs?

Heeft een jonge vrouw wel of geen erfelijke aanleg voor borstkanker? Mag een vluchtelinge na haar hoger beroep toch in Nederland blijven? Is het koppel dat hun laatste ivf-poging deed wel of niet zwanger en blijkt het erfstuk dat een familie liet taxeren, goud waard – of juist helemaal niets?


Per wekelijkse aflevering zien we meerdere mensen met uiteenlopende verhalen en uitslagen. Deze variëren van vrolijk en licht tot serieus en emotioneel, zoals medische uitslagen of juridische uitslagen met grote gevolgen. Maar om welke uitslag het ook gaat, de hoofdpersonen hebben één ding met elkaar gemeen: de uitslag heeft een belangrijke impact op hun leven.

In dit bijzondere human interest programma zien we hoe mensen voorbereidingen treffen, zich zenuwachtig maken en toeleven naar het doorslaggevende moment. Alle verhalen leiden uiteindelijk naar dat ene moment suprême, het betekenisvolle antwoord op de vraag: wat is de uitslag?

Voor dit programma is SBS6 op zoek naar mensen die binnenkort een bijzondere uitslag verwachten en dit moment op televisie willen delen. Uitslagen van een medisch onderzoek, een selectieprocedure, de aanvraag van een verblijfsvergunning, een modellenwedstrijd, een sollicitatie gesprek, de aankoop van een huis, een adoptie, etc. Het kan van alles zijn, als het maar gaat om een uitslag die voor de hoofdpersoon belangrijk is. Aanmelden kan via www.sbs6.nl/watisdeuitslag.

Het programma is ontwikkeld door Talpa, wordt geproduceerd door Vorst Media en is dit najaar te zien op SBS6.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht NL

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraďense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers