Sinterklaas, K3 en Kinderen voor Kinderen zetten Jaarbeurs Utrecht op z'n kop tijdens eerste show 'NPO Zapp Sinterklaasfeest'

zaterdag 23 november 2019

De eerste van vier shows van het Zapp Sinterklaasfeest is een feit! In de Jaarbeurs in Utrecht gingen kinderen uit hun dak bij optredens van K3, Kinderen voor Kinderen en Brugklas de Musical, maar het grootste applaus was natuurlijk voor de goedheiligman en de Pieten zelf. Naast Malle Pietje en Wellespiet maakte ook Rolstoelpiet voor het eerst zijn opwachting tijdens het Zapp Sinterklaasfeest.

Vandaag en morgen zijn er nog drie shows en ook deze beloven weer een groot feest te worden.


De presentatie van het Zapp Sinterklaasfeest is dit jaar in handen van Dieuwertje Blok. Niemand minder dan Britt Dekker doet verslag van het Sinterklaasfeest met backstage-interviews en spelletjes met de artiesten. Je kunt haar vanaf zondagmiddag volgen via het YouTube-kanaal van NPO Zapp en later die week via het Instagram-account.

Ook Fenna en Joe van NPO Zappelin, Mega Mindy, Rachel en het testteam van Checkpoint, Sterre, Anne-Mar en verschillende andere Zappelin-vriendjes zijn van de partij. Voordat het feest losbarst maakt de Pietenband er een feestje van, kun je op de foto met verschillende vriendjes van Zappelin en heeft Piet alvast wat lekkers. Kijk voor meer informatie en hoe je erbij kunt zijn op www.zappsinterklaasfeest.nl.

KRO-NCRV en Omroep MAX zenden het Zapp Sinterklaasfeest op woensdag 27 november (15.30 uur), vrijdag 29 november (16.25 uur), zaterdag 30 november (12.00 uur), zondag 1 december (15.30 uur) en donderdag 5 december (16.05 uur) uit op NPO Zapp.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Verraders' (RTL 4)

Met de finale in zicht, groeit het onderlinge wantrouwen. Zelfs de Verraders bekijken elkaar met argusogen. Een van de Getrouwen probeert de groep voorzichtig mee te krijgen, maar belandt zelf in een zee van verdenkingen. In een kasteel waar paranoia hoogtij viert, is strategie de sleutel.

'De Verraders', om 20.00 uur op RTL 4.

Dossiers