Stellen geven zoektocht én aankoop nieuwe woning uit handen in 'Kopen Zonder Kijken'

zondag 24 februari 2019

De huizenmarkt is oververhit en voor veel mensen is het lastig om een woning te kopen. In een laatste poging om toch een huis te bemachtigen doen acht stellen in 'Kopen Zonder Kijken' het haast onvoorstelbare: zij geven presentator Martijn Krabbé en zijn team toestemming om een huis voor hen te zoeken, kopen en verbouwen.

Een huis dat zij pas voor het eerst zien nadat de koopovereenkomst getekend is…


Makelaar en taxateur Alex van Keulen (bekend van 'Uitstel Van Executie') neemt de zoektocht en aankoop voor zijn rekening. Bouwdeskundige Bob Sikkes (bekend van 'Bouwval Gezocht') stort zich vervolgens op de verbouwing en bepaalt hoe het verbouwingsbudget besteed gaat worden. Samen doen zij er alles aan om een woning te vinden voor het stel die voldoet aan hun wensen en past binnen hun budget.

In de eerste aflevering gaan Alex en Bob op zoek naar een woning in Alkmaar en omgeving voor Jeffrey en Larissa en hun zoontje Jax. Nadat het stel bij notaris Sandra Viveen de volmacht heeft getekend gaan de mannen op pad met de wensenlijst die zij meegekregen hebben, bestaande uit een woning met jaren ’30 uitstraling, vier slaapkamers, een tuin en op fietsafstand van het centrum van Alkmaar. Hiervoor hebben zij een budget van € 362.500,-.

Bij de zoektocht en aankoop van een woning speelt emotie een belangrijke rol. Hoe reageren Jeffrey en Larissa en de andere kandidaten als zij voor de allereerste keer de woning zien die zij, zonder te kijken, gekocht hebben?

'Kopen Zonder Kijken' wordt geproduceerd door Wise Monkeys.

'Kopen Zonder Kijken', vanaf maandag 25 februari om 20.30 uur bij RTL 4.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Bed & Breakfast' (foto: © Omroep MAX 2020)

In Noord-Brabant zijn we te gast bij Joys en Marco. Zij hebben een voorliefde voor het kroeg- én rock-'n-rollleven. Dit zie je dan ook duidelijk terug in hun B&B-kamers. Daarna is het de beurt aan Karin en Ralf om de gasten te ontvangen. Ook zij wonen in Noord-Brabant, maar dan wat meer landelijk. Yvonne en Hein mogen als laatste de deelnemers verwelkomen in hun bed & breakfast in Gelderland.

'Bed & Breakfast', om 20.35 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers