Strijd om plek voor onbekende Nederlanders in 'Expeditie Robinson' barst weer los

donderdag 8 februari 2018

Carlos wist vorig jaar als onbekende Nederlander het haast onmogelijke te bereiken door het achttiende seizoen van 'Expeditie Robinson' te winnen. Dit jaar krijgen onbekende Nederlanders opnieuw de kans dit succesverhaal waar te maken.

Vanaf maandag 19 februari start de zoektocht en maken fanatieke survivors kans op een van de zeven te vergeven plekken.


De spelregels
Met zeven opdrachten krijgen liefhebbers de kans om te laten zien waarom zij dé geschikte kandidaat zijn voor 'Expeditie Robinson'. De zeven uit te voeren opdrachten worden vanaf 19 februari wekelijks door Carlos bekendgemaakt bij RTL én op www.expeditierobinson.nl.

Elke week wordt er bijgehouden welke zeven onbekende Nederlanders de meeste stemmen bij elkaar hebben gesprokkeld met de weekopdracht. Deze zeven mogen sowieso mee naar de selectiedag. Uiteindelijk gaan er op deze manier 49 onbekenden door naar de selectie. Daarnaast kiest de redactie uiteindelijk uit alle inzendingen nog 51 kandidaten. In totaal mogen dus honderd uitverkorenen zichzelf bewijzen tijdens een selectiedag.

De zeven gelukkigen reizen later dit jaar samen met een groep BN’ers af naar de Filipijnen voor een nieuw seizoen 'Expeditie Robinson'. Nooit eerder was de kans om mee te doen aan 'Expeditie Robinson' zo groot!

'Expeditie Robinson' is vanaf het najaar weer te zien bij RTL 5 en wordt geproduceerd door Strix Television.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht NL

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'90 Day Fiancé' (TLC)

De trouwdag van Gino en Jasmine is eindelijk aangebroken. Clayton is bang dat Anali niet bij het altaar zal verschijnen. Citra's vader wijst de christelijke ceremonie van Sam en Citra af. Nikki hoopt dat ze Justin kan vertrouwen als ze Moldavië verlaat. Sophie is de ruzies tussen Rob en haar moeder beu.

'90 Day Fiance', om 20.30 uur op TLC.

Dossiers