'Te Leuk Om Waar Te Zijn' zoekt publiek

donderdag 21 mei 2009

Na het eerste en erg leuke seizoen van 'Te Leuk Om Waar Te Zijn' bij de TROS, zijn momenteel de voorbereidingen van het tweede seizoen volop aan de gang. En goed nieuws: Jij kunt in het publiek plaatsnemen!

I


n 'Te Leuk Om Waar Te Zijn' staan grappige home video's centraal. Onder leiding van Yolanthe Cabau van Kasbergen strijden twee teams om de meeste punten en die winnen ze als ze raden welke filmpjes nep zijn en dus door ons in scene zijn gezet.

Niemand minder dan Horace Cohen en Ali B zijn de vaste teamcaptains en samen met wekelijks wisselende bekende gasten gaan zij de competitie aan. Yolanthe probeert elke uitzending orde te houden in de chaotische strijd tussen de twee fanatieke teams.

Voor de opnames zijn de makers nog op zoek naar publiek!

De opnames vinden overdag plaats in Hilversum.

  • Woensdag 17 juni : ochtend of middag?
  • Donderdag 18 juni : ochtend of middag?
  • Maandag 22 juni : ochtend of middag?
  • Dinsdag 23 juni : ochtend of middag?
  • Woensdag 24 juni : ochtend of middag?

Het nieuwe seizoen van 'Te Leuk Om Waar Te Zijn' wordt vanaf oktober, 13 weken lang elke zaterdag tussen 19.00 en 19.30 uur uitgezonden door de TROS op Nederland 3.

Wil jij opnames van 'Te Leuk Om Waar Te Zijn' meemaken? Stuur dan een mailtje naar teleukomwaartezijn@tuvalu.nl. Geef duidelijk je naam en de voorkeursdatum aan waarop je wilt komen en met hoeveel personen. Vergeet niet je mailadres en telefoonnummer te vermelden. De minimumleeftijd is 15 jaar.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht NL

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Keuringsdienst van Waarde' (KRO-NCRV)

Alle eendjes heerlijk warm in het ijskoude water: de mens keek ernaar en wilde dat ook. En dus namen we hun dons en stopten het in onze jassen en dekbedden. Lang bleek dat niet bepaald diervriendelijk te gaan. Er waren verhalen over levende pluk en dwangvoeding bij eenden en ganzen. Maar koop nú iets met dons en je krijgt er gratis een stapeltje beloftes bij. 'Verantwoord' staat erop. Eerlijk en zelfs diervriendelijk. Maar hoe komen ze eigenlijk aan verantwoord, diervriendelijk dons? 'De Keuringsdienst' kleedt zich extra warm en komt erachter dat een eend eigenlijk nog een kuiken is als-ie koud gemaakt wordt.

'Keuringsdienst van Waarde', om 21.30 uur bij KRO-NCRV op NPO 1.

Dossiers