Tess Milne nieuwe VJ bij TMF

woensdag 10 februari 2010

Op 10 februari maakt Tess Milne haar entree bij 'TMF Kijk Dit Nou'. Als nieuwe VJ van TMF geven haar collega's haar een heftige ontgroening. Zo heeft ze haar enorme angst voor kippen moeten overwinnen door een nacht in een kippenren te slapen. En heeft ze zich verkleed als prinses door allerlei vreemde mannen laten kussen om te testen of er een prins op het witte paard tussen zat. Deze en andere heftige ervaringen zijn de komende tijd te zien in 'TMF Kijk Dit Nou' waar Tess als sidekick te zien is, iedere werkdag live om 17.00 uur.

Daarnaast is VJ Tess vanaf 2 maart iedere dinsdag om 22.00 uur te zien als VJ van 'TMF Fresh', waarin zij de allernieuwste clips van TMF presenteert.


De 22-jarige Tess is opgegroeid in Purmerend en op dit moment al weer een tijdje woonachtig in Amsterdam. Als stagiaire van een castingbureau deed ze haar eerste ervaring met de camera op. Ze sprong tijdens een castingklus als grap voor de camera, de opdrachtgever vond haar leuk en ze kreeg de klus.

Tess: 'Vroeger wilde ik elk jaar iets anders worden, maar toen de camera voor het eerst begon te draaien wist ik het meteen, dit is het.'

Hierna had ze meerdere opdrachten voor 101.tv, GeenStijl.tv en Parkpop. Ook heeft ze geacteerd in series zoals A’dam–e.v.a en SpangaS. Tess is een fanatiek gamer en was presentatrice van de 'TMF Game Awards' in het najaar van 2009. Een logisch gevolg was de casting voor TMF VJ waarin Tess oud TMF-VJ Valerio Zeno moest interviewen.

'Ik zag de andere kandidaten zwaar lachend de castingstudio uitkomen en dacht, dit is mijn interview het is niet de bedoeling dat ik om hem lach, hij moet maar om mij lachen. En dat lukte! Met als resultaat, vanaf 2 maart mijn eigen programma op TMF', aldus Tess.

'TMF Fresh', vanaf dinsdag 2 maart met Tess om 22.00 uur op TMF.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Verraders' (RTL 4)

Met de finale in zicht, groeit het onderlinge wantrouwen. Zelfs de Verraders bekijken elkaar met argusogen. Een van de Getrouwen probeert de groep voorzichtig mee te krijgen, maar belandt zelf in een zee van verdenkingen. In een kasteel waar paranoia hoogtij viert, is strategie de sleutel.

'De Verraders', om 20.00 uur op RTL 4.

Dossiers