'The Passion' zoekt Dordtse koorleden

maandag 4 februari 2019

Opnieuw stelt 'The Passion' een koor samen met lokaal talent. Inschrijven voor de auditie kan tot maandag 18 februari via de website van 'The Passion'.

Het koor zal te zien én te horen zijn tijdens de live uitzending op Witte Donderdag 18 april vanuit Dordrecht. Vorig jaar, bij de Bijlmer-editie van 'The Passion', werden voor het eerst audities uitgeschreven voor een speciaal en lokaal koor.


Van geïnteresseerden wordt gevraagd om een filmpje in te sturen met een korte persoonlijke introductie en een stukje zang. Een couplet en een refrein is voldoende. Ook wordt gevraagd om een korte motivatie waarin iets doorklinkt van de ervaring op zanggebied. Na inschrijving ontvangen deelnemers uiterlijk vrijdag 8 maart uitsluitsel of ze geselecteerd zijn voor de audities.

Belangrijke voorwaarden voor inschrijving:

Deelnemers wonen, werken of verbonden zijn aan kerken in Dordrecht
Deelnemers hebben affiniteit/ervaring met meerstemmig zingen en pop/gospel
Leeftijd van 18 tot 36 jaar
Beschikbaarheid voor twee repetities in Dordrecht, één opname in de studio in Amsterdam en tot slot het live evenement op donderdag 18 april in Dordrecht (dag en avond)
Beschikbaarheid op zaterdag 2 maart voor de auditie dag (hele dag)
Inschrijven voor de auditiedag kan tot maandag 18 februari via deze link.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht NL

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Net5 logo

Gaby en Jerry vertrekken met hun twee zoontjes in een iets te oude camper naar Spanje, op zoek naar een plek om een camping te starten. Hun Hollandse huis en haard hebben ze verkocht, maar ze hebben nog geen idee waar ze terecht zullen komen. Onderweg beleven ze spannende momenten, zoals wanneer ze bijna aangehouden worden door de politie en de camper in brand vliegt. Zullen ze hun droomplek nog wel vinden?

'Het Roer Om', om 21.20 uur op NET 5.

Dossiers