Tien zoekt publiek/kandidaten voor 'Bullshit!'

zondag 8 april 2007

In 'Bullshit!' is feitenkennis irrelevant en een opleiding overbodige luxe. Als jij feilloos door hebt of iemand de waarheid vertelt, of dat hij totale 'Bullshit!' verkoopt, geef je dan snel op als publiekskandidaat voor 'Bullshit!'

I


n tegenstelling tot de meeste andere programma's fungeren de publiekskandidaten in 'Bullshit!' niet slechts als "klapvee", maar vormen zij de geduchte tegenstander van drie panelleden.

In 4 spelrondes neem je het op tegen drie bekende Nederlanders als panelleden. Deze panelleden krijgen vragen voorgelegd waar zij een antwoord op moeten bedenken. Dit kan de waarheid zijn, maar ook een 'Bullshit!'verhaal. En blink je uit in 'Bullshit!', dan kun je leuk geld verdienen!

'Bullshit!', de enige quiz waarin je als publiekskandidaat geld kunt verdienen!!!

Interesse? Vul hier het deelnameformulier in en vergeet niet een foto mee te sturen!

Let op:
De minimumleeftijd is 18 jaar!

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht NL

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

VPRO Logo V3

Begin 2022 neemt Frankrijk het voorzitterschap van de EU over van Slovenië. President Macron wil de economische problemen in Europa aanpakken, maar de spanningen tussen Rusland en Oekraďne lopen op. Macron probeert om escalatie te voorkomen, maar desondanks valt Rusland het land binnen. Regisseur Guy Lagache heeft een ongekende toegang tot Macron. Hij reist mee naar Kiev, Brussel en Moskou en filmt gesprekken van Macron met wereldleiders, waaronder een belangrijk telefoontje met Vladimir Poetin. Na het uitbreken van de oorlog zien we hoe Macron zijn werk voortzet en voor elkaar krijgt dat de EU Oekraďne militair en financieel te hulp komt.

'2Doc: A President, Europe and War', om 23.30 uur bij de VPRO op op NPO 2.

Dossiers