TROS maakt docu-soap rond 'De Toppers'

dinsdag 30 september 2008

Vandaag geven De Toppers in Amsterdam tijdens een persconferentie meer tekst en uitleg over hun plannen voor Moskou. Nu al is bekend dat de nationale finale, waar hun liedje zal worden gekozen, op 1 februari 2009 gepresenteerd wordt door Jack Van Gelder. De jurering gebeurt via televoting en provinciejury's. In de aanloop naar Moskou zendt de TROS een docu-soap uit waarin de voorbereidingen van het drietal op de voet worden gevolgd.

Het blijkt de NOS en de TROS menens te zijn met de kandidatuur van de Toppers. Hoe menens, zal deze namiddag blijken tijdens een persconferentie in Amsterdam, waar Gordon, Gerard Joling en Rene Froger tekst en uitleg zullen geven over hun plannen.

Nu al is uitgelekt dat Jack Van Gelder de presentator wordt van de nationale finale, tijdens dewelke de Toppers een aantal liedjes zullen voorstellen waaruit het Nederlandse publiek en de provinciejury's een favoriet mogen aanduiden.

Geer, Goor en Froger hebben hun huid blijkbaar duur verkocht, want naast de nationale finale, wordt hen ook een docu-soap gegund door de TROS. Daarin zullen al hun voorbereidingen op hun songfestivaldeelname van zeer nabij worden gevolgd. Dat Geer & Goor hun rol van relnichten alle eer zullen aandoen en voor de nodige commotie gaan zorgen, staat nu al in de sterren geschreven.

Artikel: Raf Van Bedts - Eurosong.be  

DOSSIER: Toppers: de woelige weg naar het 'Eurovisiesongfestival'

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers