TV-kok Janny van der Heijden in Nick Jr. serie 'Butterbean's Café'

dinsdag 5 februari 2019

De bekende TV-kok Janny van der Heijden heeft haar stem geleend voor de nieuwe animatieserie 'Butterbean's Café' die maandag 4 februari is gestart op Viacom-zender Nick Jr.

'Butterbean's Café' is gemaakt door de creators van de Nick Jr. hitserie 'Bubbel Guppies'. In de nieuwe serie draait alles om vriendschap, avontuur en eten dat voorzien wordt van een vleugje magie in het café van elfje Butterbean.


Butterbean en haar sprookjesvrienden toveren razendsnel heerlijke fruitsmoothies en salades klaar voor de bewoners en gasten, waarbij de voorbereiding en herkomst van het eten centraal staat. Naast dit vertoont de serie ook creatieve manieren van koken en bevat het sociaal-emotionele lessen die vriendelijkheid, dankbaarheid en leiderschapskwaliteiten meegeven aan de kijkers. De magische animatieserie is geschikt voor kleuters en is dagelijks om 16.30 uur te zien op Nick Jr.

Net als de oorspronkelijke Amerikaanse serie zijn veel bekende TV-koks te horen. In de Nederlands vertaalde serie heeft 'Heel Holland Bakt'-jurylid Janny van der Heijden een gastrol. Zij spreekt de rol in van de gerespecteerde en slimme Madame President.

Janny is niet de enige TV-kok die een stem heeft ingesproken voor 'Butterbean's Café', verschillende Nederlandse TV-koks deden ook mee waaronder Miljuschka Witzenhausen. Miljuschka Witzenhausen is TV-kok bij 24Kitchen en deskundige bij 'RTL Boulevard', zij spreekt de stem in van personage Charlotte in 'Butterbean’s Café'. De aflevering met haar gastrol wordt later dit najaar uitgezonden. Binnenkort worden nog meer gastrollen bekend gemaakt. Houd onze website in de gaten www.Nickjr.nl.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers