Twee nieuwe presentatoren jeugdprogramma 'De Buitendienst'

maandag 22 augustus 2016

'De Buitendienst', hét NTR-natuurprogramma voor kinderen van 8 tot 88, heeft twee nieuwe presentatoren: Kiefer Zwart en Yannick Jozefzoon. Vanaf 9 september zijn zij, samen met Nienke de la Rive Box en Matthijs IJgosse, te zien in een spiksplinternieuw seizoen waarin 'De Buitendienst' volledig gaat voor groen!

Dit seizoen van 'De Buitendienst' zoeken Kiefer, Yannick, Nienke en Matthijs onder andere uit waarom mensen veganist zijn, wat er met je oude kleding gebeurt als je die in de recyclebak gooit en proberen ze zo zelfvoorzienend mogelijk te leven. Oh, en ze gaan los op Snapchat!


Yannick Jozefzoon
Yannick uit Groningen is acteur, en studeerde af aan de Toneelschool in Maastricht. Hij was te zien in een aantal speelfilms, met grote rollen in 'Boy 7', 'Of Ik Gek Ben' en de televisieserie 'Meiden van de Herengracht'. Ook maakt hij al twee jaar theatervoorstellingen met het Nationale Toneel en Likeminds.

Waarom Yannick graag presentator wilde worden van 'De Buitendienst'? 'Omdat ik het fantastisch vind om de jeugd iets mee te geven over de natuur en een ander licht te werpen op zaken die in eerste instantie heel normaal lijken. Ook vind ik het leuk om avontuurlijke dingen te doen, dat zit wel in mijn karakter. Als kind was ik al heel nieuwsgierig en hield ik van het buitenleven.'

Kiefer Zwart
Kiefer uit Leiden is ook geen onbekend gezicht. Hij volgde de theateropleiding ArtEZ in Arnhem, waarna hij speelde in verschillende films, tv-series en theaterproducties. Zo had hij onder andere rollen in 'A'dam & E.V.A.' I en 'Kamp Holland'.

Kiefer en Yannick zijn deze zomer al druk bezig geweest met de opnames voor het nieuwe seizoen van 'De Buitendienst'. Kiefer: 'Het is superleuk om met een klein team door het land te reizen om uit te zoeken 'hoe het werkt'. Ik zou graag eens een aflevering maken over duurzame energie. Hoe ver zijn we daar al mee in Nederland, en wat staat ons nog te wachten?'

'De Buitendienst', vanaf 9 september iedere vrijdag om 17.40 uur op NPO Zapp.

DOSSIER: Najaar 2016: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers