Veronica in het najaar: succesformules en nieuwigheden!

donderdag 8 juli 2010

Veronica staat als een huis en blijft groeien. 'Lauren verslaat', 'Two and a Half Men', 'Waar is de Mol?', 'Top Gear': allemaal programma's die worden gevonden én gewaardeerd door de kijker. Dit najaar brengt Veronica een mooie en veelzijdige programmering. Topseries als 'Criminal Minds' en 'NCIS LA' keren terug en Johnny neemt in 'Waar is de Mol?' enkele zeer populaire gasten mee op reis.

Maar naast de bestaande successen is er dit najaar veel ruimte voor nieuw product. Zo gaat Johnny in zijn gloednieuwe programma 'Beat De Mol' de strijd aan met verschillende Nederlanders en presenteert Lauren het internationale succesformat 'Undercover Boss', waarin grote bazen een week lang incognito de werkvloer op gaan.


Met daarnaast sitcoms als 'Two and a Half Men' en 'The Big Bang Theory' en de spannende wedstrijden van het bekervoetbal zit de kijker ook dit najaar weer helemaal goed bij Veronica.

Johnny daagt bekend Nederland uit in 'Beat De Mol'
Veronica komt dit najaar met het nieuwe programma 'Beat De Mol'. In deze zoektocht naar verborgen talent gaat Johnny de Mol wekelijks de strijd aan met een bloedfanatieke BN’er in steeds een ander dorp. Wie van de twee vindt de 80-jarige die het best uit de voeten kan in een Ferrari Testarossa? En wie vindt de schilder die het beste figuren kan tekenen met een paintballgeweer? Na hun zoektocht moeten de twee als een speer terug naar de studio waar de strijd losbarst. Veegt Johnny de vloer aan met bekend Nederland of andersom?

Het is algemeen bekend dat Johnny veel mensen kent en alles kan regelen. Maar lukt dat ook in Klazienaveen? De taak van Johnny en zijn wekelijks wisselende BN’er-rivaal is om voor elke opdracht iemand te vinden die beter is dan de persoon die de ander heeft gevonden. Zo moeten ze op zoek naar het slimste, mooiste, blonde meisje, de grootste drinker of de vrouw die het meest overtuigend een liefdesscène kan spelen met een bekende acteur. De opdrachten zijn gevarieerd en telkens worden er creativiteit, originaliteit en vooral snelheid van Johnny en zijn rivaal verwacht.

Talent zoeken
'Zoekt en gij zult winnen', dat is het motto in 'Beat De Mol'. En om van elkaar te winnen, scheuren de twee het hele dorp door. Soms rijden ze recht op hun doel af, op andere momenten stoppen ze op een dorpsplein om daar een auditie te houden voor de allerbeste zangeres van het dorp. Tactiek is belangrijk in 'Beat De Mol', want halen Johnny en zijn rivaal hun talent uit een atletiekclub of toch uit de sportschool wanneer ze zo snel mogelijk een team moeten samenstellen van mannen die harder kunnen rennen dan het team van de tegenstander? Naast het vinden van talent moeten ze allebei één opdracht zelf uitvoeren en voor één opdracht een familielid, vriend of kennis inschakelen.

Strijd in de studio
Nadat alle talenten zijn gevonden, racen de kemphanen terug naar de studio, waar de strijd losbarst. Hier blijkt echter dat de gevonden talenten niet altijd zijn wat ze in de eerste instantie lijken. Want zingt die goede zangeres nog steeds loepzuiver in een bad vol ijsblokjes of op dertig meter hoogte? En hoe snel rennen die mannen met vrouwenkleren en stiletto’s aan? De grote vraag is wie het grootste talent heeft gevonden. Maar er is altijd hoop voor de verliezer: in het wekelijks terugkerende finalespel 'Beat De Mol' kan hij of zij alsnog de glorieuze overwinning binnenslepen.

DOSSIER: Najaar 2010: wat krijgt Nederland te zien?

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Verraders' (RTL 4)

Met de finale in zicht, groeit het onderlinge wantrouwen. Zelfs de Verraders bekijken elkaar met argusogen. Een van de Getrouwen probeert de groep voorzichtig mee te krijgen, maar belandt zelf in een zee van verdenkingen. In een kasteel waar paranoia hoogtij viert, is strategie de sleutel.

'De Verraders', om 20.00 uur op RTL 4.

Dossiers