Vriendschap onder druk in dagelijkse dramaserie 'Dertigers' bij BNNVARA

maandag 4 mei 2020

'Dertigers' is een nieuwe, dagelijkse dramaserie over een vriendengroep van acht dertigers, die niet langer in hetzelfde huis wonen, maar elkaar nog steeds weten te vinden om te praten over liefde, seks, carrière, kinderwens en hun toekomstdromen.

De vrienden delen lief en leed, maar wat hen bindt is een groot trauma. Eén van hun vrienden is een aantal jaar geleden verongelukt, maar hun vragen en wederzijdse verwijten hierover delen ze niet met elkaar. Een smeulende bom, die hun hechte vriendschap op de proef stelt.


'Dertigers' is een Nederlandse bewerking van de gelijknamige Vlaamse serie, die een groot succes was in België. 'Dertigers' is vanaf 18 mei maandag tot en met donderdag om 20.25 uur te zien bij BNNVARA op NPO 3.

Cast: Wieger Windhorst (o.a. 'Toon', 'Heer en Meester'), Joy Wielkens (o.a. 'A Raisin in the Sun', 'The Buddy Holly Story'), Justus van Dillen ('Flikken Rotterdam', 'Centraal Medisch Centrum', 'Jeuk!'), Lykele Muus ('Weg van jou', 'Klem'), Leonoor Koster ('Doris', 'Jeuk!'), Eva Laurenssen ('Dagboek van een minnares', 'Meiden van de Herengracht'), Jelle de Jong ('Moordvrouw', 'Sneekweek'), Gürkan Küçüksentürk ('Kinderen geen bezwaar', 'Morten'), Nhung Dam ('Klem', 'Ik weet wie je bent') en Alex Hendrickx ('ANNE+', 'Pettycoat') | Scenariobewerking: Susan Stam | Regie: Elzelien Peters, Barbara Bredero en Allard Westenbrink.

'Dertigers' is een coproductie van Hollands Licht en BNNVARA.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraïense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers