Zo leerde Vlaanderen nieuwe Q-ochtendstem Inge De Vogelaere kennen

vrijdag 6 september 2019
Foto: Qmusic - © DPG Media 2019

Nieuwe Qmusic-ochtendstem Inge De Vogelaere volbracht de afgelopen 2 weken 10 opdrachten in 'Operatie Ochtendshow'. Vanaf nu is ze dus officieel klaar voor de Qmusic-ochtendshow met Sam De Bruyn en Wim Oosterlinck.

Donderdag toonde Inge nog haar talent in Opera Gent: ze gaf een balletoptreden voor een lovende jury van Min Hee Bervoets, Roy Julen en Isabelle Beernaert. Ook haar ochtend-collega's Sam en Wim maakten deel uit van het optreden... als standbeelden. Vandaag zat Inge verstopt in een gouden ei ergens in Vlaanderen. Q-luisteraar An wist de locatie en won zo een reis naar de Canarische Eilanden.

Hieronder de 10 opdrachten van 'Operatie Ochtendshow' in vogelvlucht:

Opdracht 1: Inge werd vrienden met BV's, onder wie Jonas Van Geel, Koen Wauters, Olga Leyers en Tine Embrechts.

Opdracht 2: Inge deelde een geheim met de Q-luisteraars: ze had vroeger 2 posters van Sam De Bruyn in haar slaapkamer hangen.

Opdracht 3: Inge brak een wereldrecord: ze verzamelde 161 luisteraars met een dier in hun naam in ZOO Planckendael.

Opdracht 4: Inge liet 12.000 mensen meezingen met Leef van André Hazes Jr. aan het Q-Beach House.

Opdracht 5: Inge sprong uit een vliegtuig vanop 4.000 meter hoogte.

Opdracht 6: Inge geraakte op tijd in de studio en deed er 165 minuten over om van het Q-Beach House in Oostende tot in de Q-studio in Vilvoorde te geraken.

Opdracht 7: Inge maakte de dromen van Q-luisteraar Thomas waar: hij ontmoette sterren Elodie Ouedraogo, F1-legende Mika Häkkinen en Dimitri Vegas & Like Mike.

Opdracht 8: Inge ging van 5.000 volgers op Instagram naar 15.000 in 24 uur tijd.

Opdracht 9: Inge toonde haar talent: ze deed een balletoptreden van 4 minuten en 32 seconden in de Opera van Gent voor een professionele jury van choreografen Min Hee Bervoets, Roy Julen en Isabelle Beernaert.

Opdracht 10: Inge zat 3 uur lang in een gouden ei van 2 meter hoog aan het Zilvermeer in Mol vanwaaruit ze een reis naar de Canarische Eilanden weggaf aan Q-luisteraar An.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers